Γεύσεις εποχής από το Κτήμα Κεραμάργειο – Αγνά και Βιοδυναμικά λαχανικά εποχής

Γεύσεις εποχής από το Κτήμα Κεραμάργειο – Αγνά και Βιοδυναμικά λαχανικά εποχής


Το Οργανικό Κτήμα Κεραμάργειο, υπό την ηγεσία του παραγωγού Παναγιώτη Ι. Δήμου, αποτελεί ένα πρωτοπόρο παράδειγμα βιολογικής και βιοδυναμικής καλλιέργειας στην Ελλάδα. 
Με την καλλιέργεια οργανικών προϊόντων να ξεκινά το 2013, το κτήμα έχει προχωρήσει στην υιοθέτηση βιοδυναμικών πρακτικών από το 2016 και από το 2021 συνεργάζεται με την Δ.Η.Ω., τον παλαιότερο φορέα πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα.
Σκανάροντας τον κώδικα στην ετικέτα των προϊόντων μας, μπορείτε να δείτε τις πιστοποιήσεις μας, αποδεικνύοντας την αφοσίωσή μας στην ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων. 
Το κτήμα μας παράγει κατά κανόνα λαχανικά εποχής, διασφαλίζοντας έτσι τη φρεσκάδα και τη γεύση των προϊόντων μας.
Αυτή την περίοδο, προσφέρουμε ντομάτες, μακριές και φλάσκα μελιτζάνες, πιπεριές Φλωρίνης, ντοματάκια βελανίδι και Μαρίσα (δικής μας διασταύρωσης), κίτρινες πιπεριές κέρατο, βλήτα, μακρά παντζάρια, αγγουράκια κιλού και φρέσκια κίτρινη πατάτα.
Θα μας βρείτε κάθε Πέμπτη στη λαϊκή αγορά της Ηγουμενίτσας και κάθε Σάββατο στη λαϊκή αγορά της Παραμυθιάς. 
Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τα βιολογικά μας προϊόντα και να γευτείτε την διαφορά που κάνει η φυσική καλλιέργεια!

Οργανικό Κτήμα Κεραμάργειο
Παναγιώτης Ι. Δήμος
Προδρόμι Παραμυθιάς
Τηλ. 6972876987
Γεύσεις εποχής από το Κτήμα Κεραμάργειο – Αγνά και Βιοδυναμικά λαχανικά εποχής Γεύσεις εποχής από το Κτήμα Κεραμάργειο – Αγνά και Βιοδυναμικά λαχανικά εποχής Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 07, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.