Πολυτελές κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Πολυτελές κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας


Στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας έφτασε το πρωί το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Seven Seas Voyager, της εταιρίας κρουαζιέρας Regent Seven Seas Cruises, κορυφαίας σειράς κρουαζιέρων πολυτελείας στον κόσμο, με έδρα της το Μαϊάμι της Φλόριντα των ΗΠΑ.

Το κρουαζιερόπλοιο μεταφέρει 700 επιβάτες και έφτασε στην Ηγουμενίτσα από το Κοτόρ του Μαυροβουνίου που ήταν ο προηγούμενος σταθμός του.

Μεταφέρει κυρίως Αμερικανούς τουρίστες, θα παραμείνει στην Ηγουμενίτσα ως τις οκτώ το βράδυ και θα αναχωρήσει με επόμενο σταθμό το Αργοστόλι.

Το Seven Seas Voyager είναι ένα από τα έξι κρουαζιερόπλοια της Regent Seven Seas Cruises. Έχει μήκος 204,2 μ., πλάτος 28,6 μ., και διαθέτει 9 καταστρώματα, 349 σουίτες και το πλήρωμα του είναι περίπου 500 άτομα.

Η μικρότερη σουίτα του είναι 33 τετραγωνικά και η μεγαλύτερη φτάνει στα 130. Όπως ήταν αναμενόμενο φτάνοντας στο λιμάνι συγκέντρωσε πολλά βλέμματα!
Πολυτελές κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Πολυτελές κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 12, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.