Ηγουμενίτσα: Άγιο είχε οδηγός ΙΧ που προσέκρουσε σε ελιά

Ηγουμενίτσα: Άγιο είχε οδηγός ΙΧ που προσέκρουσε σε ελιά


Χθες το απόγευμα, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στον επαρχιακό δρόμο που οδηγεί προς Πέρδικα Θεσπρωτίας. 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος φαίνεται να έχασε τον έλεγχο, λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί της πορείας του και να καταλήξει εκτός δρόμου, προσκρούοντας σε ελιά.


Το οδόστρωμα ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνο λόγω των καιρικών συνθηκών, με το οδόστρωμα να είναι υγρό και γλιστερό, γεγονός που πιθανόν συνέβαλε στην απώλεια ελέγχου του οχήματος. 
Το όχημα υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που καταγράφηκαν από το σημείο του ατυχήματος.
Ο οδηγός, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Φιλιατών για ιατρική φροντίδα. Ευτυχώς, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.
Το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας έχει αναλάβει την προανάκριση για να διερευνήσει τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, εξετάζοντας τόσο τις συνθήκες στο οδόστρωμα όσο και την κατάσταση του οχήματος πριν το συμβάν.
Το όχημα απομακρύνθηκε από την οδική βοήθεια "Μπότσαρης".
Ηγουμενίτσα: Άγιο είχε οδηγός ΙΧ που προσέκρουσε σε ελιά Ηγουμενίτσα: Άγιο είχε οδηγός ΙΧ που προσέκρουσε σε ελιά Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Αυγούστου 27, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.