Δύο νέους συνεργάτες προσλαμβάνει ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας

Δύο νέους συνεργάτες προσλαμβάνει ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας


Ο Δήμος Ηγουμενίτσας ανακοινώνει την πρόθεσή του για την πρόσληψη δύο νέων επιστημονικών συνεργατών, με στόχο την ενίσχυση της ψηφιακής πολιτικής και της οικονομικής διαχείρισης.

Συγκεκριμένα, προκηρύσσονται οι εξής θέσεις:
1. Επιστημονικός Συνεργάτης Ψηφιακής Πολιτικής Η θέση αυτή περιλαμβάνει την παροχή συμβουλών και εξειδικευμένων γνώμεων σε θέματα ψηφιακής πολιτικής, επικοινωνίας και διοίκησης. Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ ή ΤΕΙ στην Πληροφορική και Διοίκηση και να έχουν καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.
2. Ειδικός Σύμβουλος Οικονομικής Διαχείρισης Ο ειδικός σύμβουλος θα παρέχει συμβουλές σε θέματα οικονομικής διαχείρισης και διοικητικής λειτουργίας του Δήμου. Απαιτείται πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ ή ΤΕΙ σε τομείς διοίκησης και οικονομίας, καθώς και καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως αντίγραφο πτυχίου, πλήρες βιογραφικό σημείωμα και υπεύθυνες δηλώσεις, στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηγουμενίτσας από την 1η Αυγούστου έως και την 14η Αυγούστου 2024.


Δύο νέους συνεργάτες προσλαμβάνει ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Δύο νέους συνεργάτες προσλαμβάνει ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 02, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.