Στο παρά πέντε αποφεύχθηκε σύγκρουση πλοίων στο Ιόνιο

Στο παρά πέντε αποφεύχθηκε σύγκρουση πλοίων στο Ιόνιο




Στο… παρά πέντε κυριολεκτικά αποφεύχθηκε ναυτική τραγωδία στο Ιόνιο, καθώς δύο σκάφη παραλίγο να συγκρουστούν.

Ένα πολυτελές γιοτ και ένα τουριστικό σκάφος που έπλεαν στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Φισκάρδου Κεφαλονιάς και Ιθάκης πλησίασαν επικίνδυνα, ακολουθώντας πορεία σύγκρουσης.

Ωστόσο, ούτε ο καπετάνιος της θαλαμηγού άλλαξε πορεία, ούτε εκείνος του Nidristar1 -παρότι είχε προτεραιότητα- δεν επιβράδυνε. Τα δύο σκάφη έφτασαν σε απόσταση αναπνοής και οι επιβάτες κοιτούσαν έντρομοι, αναμένοντας το μοιραίο. Τελικώς, το γιοτ πέρασε από την πρύμνη του τουριστικού σκάφους και συνέχισε την πορεία του.Επιβάτης του Nidristar1, μιλώντας στο aromalefkadas.gr, περιέγραψε το σκηνικό:

«Παρόλο που είχαμε προτεραιότητα, το γιoτ δεν άλλαξε πορεία, αλλά και ο δικός μας καπετάνιος, αντί να αλλάξει πορεία ή να ελαττώσει ταχύτητα, συνέχιζε αμέριμνος. Μετέφερε εκατοντάδες ψυχές και λειτούργησε καθαρά εγωιστικά. Μας έφτασε δευτερόλεπτα πριν τη σύγκρουση”.
Στο παρά πέντε αποφεύχθηκε σύγκρουση πλοίων στο Ιόνιο Στο παρά πέντε αποφεύχθηκε σύγκρουση πλοίων στο Ιόνιο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 09, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.