Βάπτιση τριών παιδιών ρομά από την πρόνοια της Ηγουμενίτσας

Βάπτιση τριών παιδιών ρομά από την πρόνοια της Ηγουμενίτσας


Την Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024, στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας στην Ηγουμενίτσα, τελέσθηκε το Ιερό Μυστήριο της Βάπτισης τριών παιδιών από την συνοικία των Ρομά της Πλαταριάς. Οι νονές της βάπτισης ήταν η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας, κα Αλεξάνδρου Παναγιώτα, και η υπάλληλος, κα Βάσσιου Κλεοπάτρα.

Οι μικροί νεοφώτιστοι, Αντριάννα – Σουμέλα, Ταξιάρχης και Σπυρίδωνας, έλαβαν τις ευλογίες του εφημέριου του ναού της Ευαγγελίστριας, πατέρα Ελευθέριου. Μετά την τελετή, ακολούθησε γιορτή με την υποστήριξη των κου Πανταζή, ιδιοκτήτη του «Φούρνος στο Λιμάνι», και από τα «Ζαχαροπλαστεία Παύλος», οι οποίοι προσέφεραν γλυκίσματα στους παρευρισκόμενους.

Οι νονές, κα Αλεξάνδρου και κα Βάσσιου, εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για τη συμμετοχή τους στο θεάρεστο έργο της Κοινωνικής Πρόνοιας, ευχόμενες φώτιση και υγεία στα βαφτιστήρια τους.

Πάντα άξιες οι νονές και πολλές ευχές για υγεία και ευτυχία στα νεοφώτιστα παιδιά.
Βάπτιση τριών παιδιών ρομά από την πρόνοια της Ηγουμενίτσας Βάπτιση τριών παιδιών ρομά από την πρόνοια της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 02, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.