Ήπειρος: Δέκα φωτιές αντιμετώπισε η Πυροσβεστική

Ήπειρος: Δέκα φωτιές αντιμετώπισε η Πυροσβεστική




Δύσκολη μέρα η χθεσινή με τις πυρκαγιές να ξεπηδούν η μια μετά την άλλη σε διάφορες περιοχές και τους πυροσβέστες να ρίχνονται στην μάχη με τις φλόγες .

Στην Θεσπρωτία στο Άνω Παγκράτι Παραμυθιάς η πυρκαγιά προκλήθηκε από κεραυνό, 3 αεροσκάφη και 3 οχήματα με 7 πυροσβέστες κατάφεραν να την σβήσουν.

Το ίδιο και στην Ιτέα Ζαγορίου που η φωτιά επίσης ξέσπασε από κεραυνό αλλά και στην Λαΐστα που τέθηκε υπό μερικό έλεγχο.

Δυο ταυτόχρονες πυρκαγιές από πτώση κεραυνών ξέσπασαν στην Μηλέα Μετσόβου, 5 οχήματα της Πυροσβεστικής με 10 πυροσβέστες, μια ομάδα ΕΜΟΔΕ και ένα ελικόπτερο με συνεχείς ρίψεις νερού προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά.

Στην Κεστρίνη Φιλιατών η δασική πυρκαγιά που έκαιγε από 27 Αυγούστου σβήστηκε.

Καλά τα νέα και για την φωτιά σε δάσος στην κοινότητα Σεβαστού στο Σούλι , 3 εναέρια μέσα, 6 οχήματα 14 πυροσβέστες και μια ομάδα ΕΜΟΔΕ την έθεσαν υπό πλήρη έλεγχο.

Στην Σαγιάδα φωτιά που προκλήθηκε σε δάσος κατασβέστηκε πλήρως όπως και στο Νεοχώρι στην Άρτα που έκαψε δασική και χορτολιβαδική έκταση.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά η πυροσβεστική αντιμετώπισε πυρκαγιά σε ΙΧ αυτοκίνητο στο φράγμα του Λούρου, ενώ έσπευσε σε πολλές περιπτώσεις να κόψει δέντρα σε περιοχές σε όλη την Ήπειρο που λόγω των καταιγίδων έπεσαν στο οδόστρωμα .
Ήπειρος: Δέκα φωτιές αντιμετώπισε η Πυροσβεστική Ήπειρος: Δέκα φωτιές αντιμετώπισε η Πυροσβεστική Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 30, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.