Ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αντώνης Νικολάου σε συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΟΕΦΕ

Ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αντώνης Νικολάου σε συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΟΕΦΕ



Στα πλαίσια της συνάντησης που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Φροντιστών Νομού Θεσπρωτίας, ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, Αντώνης Νικολάου, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος, κ. Γιάννη Βαφειαδάκη. Ο κ. Βαφειαδάκης, που κατέχει επίσης τη θέση του Υπευθύνου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, συζήτησε με τον κ. Νικολάου θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των δύο επιμελητηρίων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συνεργασίας και αμοιβαίας κατανόησης, όπου οι δύο άνδρες αντάλλαξαν απόψεις για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η επιχειρηματική κοινότητα σε τοπικό και εθνικό επίπεδο. Ο κ. Νικολάου, αξιοποιώντας την εμπειρία του στον επιχειρηματικό τομέα της Θεσπρωτίας, έθεσε επί τάπητος τις ανάγκες των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων της περιοχής, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για επιπλέον στήριξη και ενίσχυση της τοπικής οικονομίας. Από την πλευρά του, ο κ. Βαφειαδάκης μοιράστηκε πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί στην Αθήνα, με στόχο την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την προώθηση της καινοτομίας.

Η συνάντηση αυτή σηματοδοτεί μια σημαντική κίνηση για την ενδυνάμωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο επιμελητηρίων. Παράλληλα, αποτελεί μια πολύτιμη ευκαιρία για την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών που μπορούν να συμβάλουν στην ανάπτυξη των τοπικών οικονομιών. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να διατηρήσουν ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας και να προωθήσουν κοινές δράσεις στο μέλλον, με στόχο την επίτευξη καλύτερων συνθηκών για τις επιχειρήσεις και την οικονομική ανάπτυξη των περιοχών τους, εκφράζοντας τον κοινό τους ενθουσιασμό για τις μελλοντικές προοπτικές.
Ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αντώνης Νικολάου σε συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΟΕΦΕ Ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αντώνης Νικολάου σε συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΟΕΦΕ Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Αυγούστου 24, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.