Ηγουμενίτσα: Έκρυβαν στο αυτοκίνητο 568 πακέτα λαθραία τσιγάρα

Ηγουμενίτσα: Έκρυβαν στο αυτοκίνητο 568 πακέτα λαθραία τσιγάρα 


Τις απογευματινές ώρες χθες, στελέχη της ομάδας Κ9/Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) με τη συνδρομή στελεχών του γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, προέβησαν στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών, ηλικίας 58, 25 και 56 ετών, για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα (Ν. 2960/2001). 
Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας σε Ι.Χ.Ε όχημα με οδηγό τον 58χρονο και συνεπιβάτες τον 25χρονο και την 56χρονη, εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένα κάτω από τα μπροστινά καθίσματα και στο χώρο της ρεζέρβας, συνολικά πεντακόσια εξήντα οκτώ (568) πακέτα λαθραίων τσιγάρων είκοσι τεμαχίων έκαστο, τουρκικής προέλευσης, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης, με σκοπό να τα μεταφέρουν παράνομα στο εξωτερικό. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί τη προανάκριση, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. όχημα καθώς και τα ανευρεθέντα τσιγάρα, τα οποία πρόκειται να παραδοθούν στο Τελωνείο Ηγουμενίτσας.
Ηγουμενίτσα: Έκρυβαν στο αυτοκίνητο 568 πακέτα λαθραία τσιγάρα Ηγουμενίτσα: Έκρυβαν στο αυτοκίνητο 568 πακέτα λαθραία τσιγάρα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Αυγούστου 27, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.