Πρόσκληση σε Συνεδρίαση της Επιτροπής Κυκλοφορικών & Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων Δήμου Ηγουμενίτσας την 5η Αυγούστου

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση της Επιτροπής Κυκλοφορικών & Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων Δήμου Ηγουμενίτσας την 5η Αυγούστου



Καλείστε σε συνεδρίαση της 3ης Επιτροπής Κυκλοφορικών & Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 05 Αυγούστου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 στην Αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Ηγουμενίτσας, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων: 
Χορήγηση η μη Εισόδου/Εξόδου για το κατάστημα του κ.Κ.Α.του Ν.που βρίσκεται στην παραλία Καμίνι στην Πέρδικα Θεσπρωτίας.
Αίτηση του κ.Π.Κ. του Ν. περί Τοποθέτηση η μη πινακίδων απαγόρευσης εγκατάστασης τροχόσπιτων στην παραλία Καραβοστάσι στην Πέρδικα Θεσπρωτίας του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Αίτηση του Π.Χ. του Π. περί τοποθέτηση πινακίδας στο Γκανί Ηγουμενίτσας λόγο αδιεξόδου για τα μεγάλα φορτηγά, λανθασμένης ένδειξης GPS στην GOOGLE.
Αίτηση της κα.ΝΤ.Μ. του Ε. περί διαγράμμιση για διάβαση πεζών επί της οδού Πάργας – Αγ. Δημητρίου ακριβώς πριν τον νέο κόμβο στην έξοδο της Περιφερικής οδού.
Αίτηση της Δημοτικής κοινότητας Πλαταριάς περί διευθέτησης διαφόρων ζητημάτων εν όψη της Τουριστικής Περιόδου.
Αίτηση του κ.ΧΗ.ΔΕ. του ΣΚ, περί παραχώρησης χώρου για στάθμευση Ζωήλατου οχήματος έναντι του καταστήματος DALI και χορήγηση ανάλογης άδειας.
Αίτηση του κ.Δ.Γ.του Ι. και του κ.ΝΤ.Α. του Σ. περί Μονοδρόμηση τμήματος της οδού Καβάφη στην πόλη της Ηγουμενίτσας.
Αίτηση της ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ περί επέκτασης θέσεων στάθμευσης υπηρεσιακών οχημάτων της Δ.Α. Θεσπρωτίας επί των οδών Πάργας και Αγίων Αποστόλων στην πόλη της Ηγουμενίτσας.
Εισήγηση της Δημοτικής Κοινότητας Μαζαρακιάς περί τοποθέτηση πινακίδων STOP στην Δημοτική Κοινότητα Μαζαρακιάς.
Αίτηση των ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ-ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ-ΦΙΛΙΑΤΩΝ –ΝΕΡΑΙΔΑΣ & ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΟΥ περί χωροθέτησης των θέσεων στάσης/στάθμευσης (πιάτσες)επιβατικών αυτοκινήτων δημοσίων χρήσης (ΤΑΧΙ).
Χορήγηση η μη θέση στάθμευσης ΑΜΕΑ στον.κ.Γ.Ι. του Δ. επί της οδού Γράμμου 95 στην πόλη της Ηγουμενίτσας.
Χορήγηση η μη οδικής σήμανσης οδού στα Σύβοτα Θεσπρωτίας του Δήμου Ηγουμενίτσας και απαγόρευσης κυκλοφορίας στάσης και στάθμευσης εκτός μερικών εξαιρέσεων.
Χορήγηση άδειας διέλευσης στον κεντρικό δρόμο των Συβότων προς την επιχείρηση « SIVOTA TRAVEL»
Εισήγηση από την Δημοτική Κοινότητα Ηγουμενίτσας για τοποθέτηση πινακίδων ορίου ταχύτητας(κάτω από 70 χλμ) στον δρόμο προς το Δρέπανο κατά μήκος του ποδηλατοδρόμου ,λόγω στενότητας του δρόμου και προς αποφυγή ατυχήματος.
Απόφαση περί ενστάσεως της κ. Κ.Α. και διευκρινιστικό έγγραφο της Τροχαίας Ηγουμενίτσας για την Είσοδο –Έξοδο από την Οικία της στην οδό Αισχύλου 4 στην πόλη της Ηγουμενίτσας.
Αίτηση των Ελληνικά Ταχυδρομεία Α.Ε. περί άδεια διέλευσης οχημάτων επί των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Ευαγγελιστρίας στην πόλη της Ηγουμενίτσας.
Εισήγηση για απαγόρευση εισόδου –Εξόδου όλων των τροχοφόρων επί οδού στην Κοινότητα Συβότων διότι έχει χαρακτηριστεί ως πεζόδρομος.
Αίτηση του κ. Γ.ΓΚ. για τοποθέτηση πινακίδων που να απαγορεύουν την στάση και την Στάθμευση σε συγκεκριμένο δρόμο στην παραλία Αρίλλα.
Αίτηση της κα.Π.ΕΛ. περί απαγόρευση στάθμευσης έναντι ιδιοκτησίας της στην οδό Αγίου Γεωργίου 24 στο Γραικοχώρι στο Ο.Τ.6 του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Εισήγηση από την Δημοτική Κοινότητα Πέρδικας για ορισμό νέων θέσεων στάθμευσης ΑΜΕΑ.
Αίτηση της κα.Σ.Π. και του κ.Σ.Θ. περί διατήρησης της απόφασης με αρ.4/2017 της Επιτροπής Κυκλοφορίας η εκ νέου χορήγησης άδεια εισόδου – εξόδου.
Αίτηση της κα. Κ.Ν. περί χορήγησης θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ και τοποθέτησης ράμπας στο Φυσικοθεραπευτήριο που διατηρεί στην οδό Πάργας 17 στην πόλη της Ηγουμενίτσας.
Αίτηση της κα.Χ.Β.Β. περί χορήγησης θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ και ράμπας ΑΜΕΑ επί της οδού Κύπρου 156 στην πόλη της Ηγουμενίτσας.
Χορήγηση θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ στον κ.Χ.Β. του Χ. επί της οδού Βασιλέως Πύρρου 2 στην πόλη της Ηγουμενίτσας.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής
Τακλάκογλου Παναγιώτης
Πρόσκληση σε Συνεδρίαση της Επιτροπής Κυκλοφορικών & Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων Δήμου Ηγουμενίτσας την 5η Αυγούστου Πρόσκληση σε Συνεδρίαση της Επιτροπής Κυκλοφορικών & Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων Δήμου Ηγουμενίτσας την 5η Αυγούστου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 01, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.