Στο Αχέροντα συνεχίζεται το Σάββατο,το γευστικό ταξίδι στη θεσπρωτικής υδατοκαλλιέργεια, με τη 4η βραδιά γευσιγνωσίας

Στο Αχέροντα συνεχίζεται το Σάββατο, το γευστικό ταξίδι στη θεσπρωτικής υδατοκαλλιέργεια, με τη 4η βραδιά γευσιγνωσίας



Στην Γλυκή και τον ποταμό Αχέροντα, συνεχίζεται το Σάββατο το γευστικό ταξίδι στη θεσπρωτικής υδατοκαλλιέργεια, με τη 4η βραδιά γευσιγνωσίας, που διοργανώνουν ο Σύλλογος Υδατοκαλλιεργειών Θεσπρωτίας, ο Δήμος Φιλιατών, η Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας και το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας με την υποστήριξη της Ελληνικής Οργάνωσης Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ).

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν εξαιρετικά προϊόντα από τη Θεσπρωτική ιχθυοκαλλιέργεια, γνωστή για την υψηλή ποιότητα των ψαριών της. Τα φρέσκα ψάρια θα συνοδεύονται από τοπικά αγροτικά προϊόντα και εκλεκτά κρασιά, προσφέροντας μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία.

Αυτή η σειρά εκδηλώσεων δεν αποσκοπεί μόνο στην προώθηση της κατανάλωσης θαλασσινών, αλλά και στην ανάδειξη της σημασίας της τοπικής παραγωγής. Με αυτόν τον τρόπο, υποστηρίζεται η τοπική οικονομία και ενισχύεται ο κοινωνικός ιστός της περιοχής.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι:
• UTC International Transport SA
• PRAXIS Fish Feeds
• ΔΙΟΠΑΣ Α.Ε.
• AQUAHOLDING Α.Ε.
• Δ. Δούμας & ΥΙΟΙ Ο.Ε.
Στο Αχέροντα συνεχίζεται το Σάββατο,το γευστικό ταξίδι στη θεσπρωτικής υδατοκαλλιέργεια, με τη 4η βραδιά γευσιγνωσίας Στο Αχέροντα συνεχίζεται το Σάββατο,το γευστικό ταξίδι στη θεσπρωτικής υδατοκαλλιέργεια, με τη 4η βραδιά γευσιγνωσίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 28, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.