Με επιτυχία ο 3ος Ποδηλατικός γύρος για παιδιά από την ενορία Κεστρίνης Φιλιατών

Με επιτυχία ο 3ος Ποδηλατικός γύρος για παιδιά από την ενορία Κεστρίνης Φιλιατών



Με συμμετοχή πολλών παιδιών του χωριού, που είτε κατοικούν εκεί, είτε βρίσκονται με τους γονείς για τις διακοπές του Δεκαπενταυγοστου στο χωριό τους, αλλά και μεγάλων, έγιναν οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις στην Κεστρίνη Φιλιατών Θεσπρωτίας, που διοργάνωσαν η Ενορία του Αγίου Μηνά και ο Πολιτιστικός Σύλλογος.

Μεταξύ αυτών, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 12 Αυγούστου 2023 με επιτυχία "ο 3ος Ποδηλατικός Γύρος Κεστρίνης για παιδιά και μεγάλους", που ήταν μια διαδρομή 1,5 χιλιομέτρων σε ασφαλτόδρομο

Και οι μικροί και οι μεγάλοι απόλαυσαν την ποδηλατοδρομία και δήλωσαν ικανοποιημένοι από την πραγματοποίησή της.

Στην όμορφη πλατεία του χωριού απονεμήθηκαν μετάλλια στους συμμετέχοντες και στις συμμετέχουσες, καθώς και έπαινοι, ενώ δόθηκαν σε όλους αναψυκτικά, χυμοί, παγωτά, πατατάκια και άλλα.

Ο θεολόγος π. Ηλίας Μάκος τόνισε προς τα παιδιά "να αγωνίζονται πάντοτε με την καρδιά τους και τότε θα είναι σίγουροι νικητές στη ζωή, όποια εμπόδια και προβλήματα και αν έχει αυτή".

Και πρόσθεσε: " Μάθετε να χαίρεσθε τη ζωή σε όλες τις στιγμές της μ' έναν ευλογημένο τρόπο! Είναι ο τρόπος της υπακοής στη συνείδησή σας και στο Θεό".



Με επιτυχία ο 3ος Ποδηλατικός γύρος για παιδιά από την ενορία Κεστρίνης Φιλιατών Με επιτυχία ο 3ος Ποδηλατικός γύρος για παιδιά από την ενορία Κεστρίνης Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 14, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.