“3ο Ομαδικό–Αναλυτικό Συμπόσιο Αρχαίας Δωδώνης

 “3ο Ομαδικό–Αναλυτικό Συμπόσιο Αρχαίας Δωδώνης

Η «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ Α.Ε. – Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης» στο πλαίσιο υλοποίησης της Διατοπικής Συνεργασίας «Πολιτιστικές Διαδρομές και Αρχαία Θέατρα» του Υπομέτρου 19.3 του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER 2014-2020 διοργανώνει το “3ο Ομαδικό–Αναλυτικό Συμπόσιο Αρχαίας Δωδώνης. Σύνδεση της Αρχαίας Ελληνικής με την Ψυχαναλυτική και Ομαδική-Αναλυτική Σκέψη”, που θα πραγματοποιηθεί στις 31/08/2024 και 1/09/2024 τόσο στον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης, όσο και στο παρακείμενο ξενοδοχείο «Πρυτανείο».

Η υλοποίηση του Συμποσίου της διημερίδας πραγματοποιείται με τη συμμετοχή και αρωγή της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων και την επιστημονική οργάνωση του Ινστιτούτου Ομαδικής Ανάλυσης S.H. Foulkes (ΙΟΑΦ).

O Τίτλος του συμποσίου είναι: «Ανθρώπινη Ομάδα και Καταστροφές: Συνειδητές και Ασυνείδητες Διεργασίες».

Το Συμπόσιο απευθύνεται σε ειδικούς ψυχικής υγείας, κοινωνικούς λειτουργούς, νοσηλευτές, διδάσκοντες σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, δημόσιους λειτουργούς κέντρων λήψης αποφάσεων και παρεμβάσεων σε καταστροφές, ανθρώπους της τέχνης και ευρύτερα στο ενδιαφερόμενο κοινό.

Τέλος, επισημαίνεται ότι όλες οι γνωστικές και βιωματικές δράσεις θα πλαισιώνονται από εκδηλώσεις τέχνης.

Περισσότερες πληροφορίες, το αναλυτικό πρόγραμμα και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στο link https://www.dodoni-symposium.gr/ καθώς και στα τηλέφωνα 2651036686 και 2651083087 (κα Γεωργία Κιτσάκη)
“3ο Ομαδικό–Αναλυτικό Συμπόσιο Αρχαίας Δωδώνης  “3ο Ομαδικό–Αναλυτικό Συμπόσιο Αρχαίας Δωδώνης Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 01, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.