Κερδίζουν έδαφος οι ηλεκτρονικές αγορές στην Ελλάδα- Άγγιξαν τα 25 δισ. ευρώ το 2022

Κερδίζουν έδαφος οι ηλεκτρονικές αγορές στην Ελλάδα- Άγγιξαν τα 25 δισ. ευρώ το 2022




Αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των Ελλήνων έχουν γίνει οι διαδικτυακές αγορές με την διείσδυση του ηλεκτρονικού εμπορίου να έχει ενισχυθεί σημαντικά μετά την πανδημία. Σύμφωνα με τα συμπεράσματα έκθεσης της Nexi Ελλάδος, το 2023 οι καταναλωτές στην Ελλάδα ξόδεψαν περίπου 25 δισ. ευρώ για την πραγματοποίηση ηλεκτρονικών αγορών με το μεγαλύτερο μέρος αυτών να δαπανάται για την αγορά φυσικών αγαθών.

Για το μέλλον των ηλεκτρονικών αγορών μίλησε στο Ertnews ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΝΕΧΙ Ελλάδος, Νικόλαος Παπαδόγλου.

Μικρότερη σε σχέση με την εκπτωτική περίοδο του Φεβρουαρίου ήταν η καταναλωτική κίνηση στις εμπορικές επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών εκπτώσεων. Σύμφωνα με έρευνα του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών περίπου το 60% της αγοράς εμφάνισε μειωμένο τζίρο.

Στους τραπεζικούς λογαριασμούς εκατοντάδων χιλιάδων δικαιούχων έχουν κατατεθεί σειρά επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ για τον μήνα Αύγουστο, συνολικού ύψους 185,8 εκατ. ευρώ. Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να αλλάξει ο τρόπος καταβολής επιδομάτων της ΔΥΠΑ και του ΟΠΕΚΑ, με το σύνολο του ποσού να πιστώνεται σε προπληρωμένη κάρτα…
Κερδίζουν έδαφος οι ηλεκτρονικές αγορές στην Ελλάδα- Άγγιξαν τα 25 δισ. ευρώ το 2022 Κερδίζουν έδαφος οι ηλεκτρονικές αγορές στην Ελλάδα- Άγγιξαν τα 25 δισ. ευρώ το 2022 Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 30, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.