Συμμετοχή του Δήμου Ηγουμενίτσας στην 22η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών

Συμμετοχή του Δήμου Ηγουμενίτσας στην 22η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών




Ο Δήμος Ηγουμενίτσας θα συμμετέχει στην 22η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών που διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.). Η «Φλόγα της Αγάπης», όπως ονομάζεται, ξεκίνησε το ταξίδι της στις 26 Ιουλίου από το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας στην Αθήνα και θα καταλήξει στην Σπάρτη, στις 18 Οκτωβρίου, όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης. Θα διασχίσει περισσότερες από 50 πόλεις της Ελλάδας μεταφέροντας το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας με στόχο την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την προσέλκυση νέων εθελοντών αιμοδοτών.

Καθώς η φλόγα θα βρίσκεται στην πόλη μας την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024, απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε πολίτες, φορείς και συλλόγους (πολιτιστικούς, αθλητικούς κτλ) να αγκαλιάσουν τη δράση και όλοι μαζί να περπατήσουμε μεταφέροντας την «Φλόγα της Αγάπης» από την παραλιακή οδό στην Πλατεία Δημαρχείου, όπου και θα πραγματοποιηθεί τελετή άφιξης της φλόγας, συνοδεία πολιτιστικού προγράμματος. Σημείο συνάντησης η μικρή παιδική χαρά, επί της νέας παραλιακής οδού (έναντι καφετέριας ΠΑΥΛΟΣ), στις 19:30.

Για τον καλύτερο συντονισμό της λαμπαδηδρομίας, παρακαλούμε όπως δηλώσετε τη συμμετοχή σας, έως την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, στο email: kepygeiasig@gmail.com. Στους συμμετέχοντες θα διανεμηθούν μπλουζάκια της εκδήλωσης.

Συμμετοχή του Δήμου Ηγουμενίτσας στην 22η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών Συμμετοχή του Δήμου Ηγουμενίτσας στην 22η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 23, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.