Ολοκληρώθηκε η 1η ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων

Ολοκληρώθηκε η 1η ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων 


Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η 1η ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων του ICSD σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου και το Δήμο Κόνιτσας.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Κόνιτσας, κ. Ανδρέας Παπασπύρου, η πρόεδρος του ΚΚΠΠΗ, κ. Μαρία Τσολάκη και ο πρόεδρος Δ.Σ του ICSD, κ. Στέφανος Πανακούλιας.

Την εκδήλωση συντόνισε ο κ. Στέφανος Μπέλλος, Ψυχίατρος και Επιστημονικός συνεργάτης του ICSD με ομιλήτριες τις κ.κ Γεωργία Νικολάου και Μαρία Γκοτζιά, Ψυχολόγος και Κοινωνική λειτουργός αντίστοιχα, στελέχη της Κινητής Μονάδας ICSD ενώ την συζήτηση πλαισίωσαν με πολύ ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες και οι κ.κ Έλενα Κάσσαρη Εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής και Υπ. Διδάκτωρ ΠΤΝ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Αγγελική Χούσου, Κοινωνική Λειτουργός του ΚΚΠΠΗ, Μονάδα Προστασίας Παιδιού Παράρτημα Κόνιτσας.

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή, η αίθουσα τελετών του Δημαρχείου Κόνιτσας γέμισε ενώ οι παρευρισκόμενοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και συμμετείχαν ενεργά με ερωτήσεις που απηυθύναν προς την επιστημονική ομάδα του πάνελ, δημιουργώντας έτσι μια διαδραστική και ενδιαφέρουσα εκδήλωση..!

Εκ μέρους του Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΑΡΙΑ ΤΣΟΛΑΚΗ
Ολοκληρώθηκε η 1η ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων Ολοκληρώθηκε η 1η ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 30, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.