Πρόσκληση (19η) σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας

Πρόσκληση (19η) σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας




Καλείστε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν.3852/2010, όπως τροποποιήθηκαν με αυτές του άρθρου 6 του ν.5056/2023, να συμμετάσχετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα διεξαχθεί δια ζώσης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηγουμενίτσας (οδός Σουλίου αρ.3), στις 21 Αυγούστου 2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:15’, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

Ειδικά Θέματα

Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Νταής - Δήμαρχος.

1ο Θέμα
Διατύπωση προτάσεων για τη διαμόρφωση των θέσεων της ΠΕΔ Ηπείρου στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου με την ΚΕΔΕ.

2ο Θέμα
Σχετικά με την πρόσκληση της Περιφέρειας Ηπείρου για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στην «Ενεργειακή Κοινότητα Πολιτών Περιφέρειας Ηπείρου» στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος «Απόλλων».

3ο Θέμα
Έκφραση γνώμης επί του περιεχομένου του φακέλου της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου (κατηγορίας Α2, ομάδα 1η,10η): «Συγκρότημα τεσσάρων (4) Αιολικών Σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας (ΑΣΠΗΕ), συνολικής ισχύος 24 MW, μετά των μόνιμων συνοδών τους έργων και των προσωρινών βοηθητικών, στις θέσεις «ΣΚΑΛΟΠΟΥΛΑ», «ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ 1», «ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ 2» και «ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ 3», της Δ.Ε. Ηγουμενίτσας, Δήμου Ηγουμενίτσας», με φορέα πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου ή της δραστηριότητας την εταιρεία « SKALOPOULA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.».

Θέματα Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας και Πολιτικής Προστασίας

Εισηγητής: κ. Βασίλειος Ντάσιος - Αντιδήμαρχος.

4ο Θέμα
Επί εισηγήσεως Δημοτικής Επιτροπής σχετικά με την επικαιροποίηση (Παραρτημάτων και χαρτών) Ειδικού Σχεδίου Οργανωμένης Προληπτικής Απομάκρυνσης πολιτών λόγω Δασικών Πυρκαγιών Δήμου Ηγουμενίτσας» με την κωδική ονομασία «ΙΟΛΑΟΣ 2».

5ο Θέμα
Επί εισηγήσεως Δημοτικής Επιτροπής σχετικά με την επικαιροποίηση του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων από φυσικές καταστροφές, του Δήμου Ηγουμενίτσας.

6ο Θέμα
Χορήγηση 2ης μετάθεσης χρόνου παράδοσης της προμήθειας «Ενίσχυση της Μικροκινητικότητας στο Δήμο Ηγουμενίτσας» της αριθ. πρωτ. 17964/16.08.2023 σύμβασης (AΔAM: 23SYMV013268388) της πράξης 5163963 με τίτλο: «Βιώσιμη μικροκινητικότητα μέσω συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων σε Δήμους της Χώρας (εκτός Δήμων Μητροπολιτικών Κέντρων)».

Θέματα Οικονομικού Προγραμματισμού, Δημοτικής Περιουσίας και Διοικητικής Οργάνωσης

Εισηγήτρια: κα Βασιλική Τσώτου - Αντιδήμαρχος.

7ο Θέμα
Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Ηγουμενίτσας Οικονομικού Έτους 2024.

8ο Θέμα
Ανάκληση της αριθ. 205/2024 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και λήψη νέας για την επιλογή πιστωτικών ιδρυμάτων κατάθεσης πάγιας προκαταβολής δημοτικών κοινοτήτων Αργυροτόπου, Γραικοχωρίου και Δριμίτσας για το έτος 2024 και ορισμό υπεύθυνων κίνησης λογαριασμών.

9ο Θέμα
Καθορισμός αποζημίωσης δημοτικών συμβούλων για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ηγουμενίτσας.

10ο Θέμα
Εξέταση αιτήματος Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσπρωτίας «ΤΙΤΑΝΗ» για παραχώρηση των υπαίθριων και στεγασμένων χώρων των εγκαταστάσεων αντισφαίρισης που βρίσκονται στην Δ.Κ. Ηγουμενίτσας (παραπλεύρως των ΤΕΙ), για αποκλειστική χρήση από τον όμιλο.

11ο Θέμα
Εξέταση αιτήματος Εφορείας Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας, για παραχώρηση της χρήσης των κτηριακών εγκαταστάσεων του νέου Δημαρχείου Μαργαριτίου.

12ο Θέμα
Έγκριση έκθεσης Εσόδων – Εξόδων Β’ τριμήνου 2024 για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού του Δήμου Οικονομικού Έτους 2024.

Γενικά Θέματα - Ορισμός μελών σε Επιτροπές

Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Νταής - Δήμαρχος.

13ο Θέμα
Ορισμός εκπροσώπου στην επιτροπή χαρακτηρισμού παραλιών ως πολυσύχναστων χώρων για λήψη θαλάσσιων λουτρών, περιοχής δικαιοδοσίας Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

14ο Θέμα
Ορισμός εκπροσώπου στην επιτροπή Διαχείρισης Προγράμματος (Ε.Δ.Π.) «LEADER (ΤΑΠΤοΚ-ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ)» του Στρατηγικού Σχεδίου Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΣΑΜΙΟΥ
Πρόσκληση (19η) σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας Πρόσκληση (19η) σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 14, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.