Ημερήσια Διάταξη Περιφερειακής Επιτροπής (συνεδρίαση Δευτέρα 18 Αυγούστου)

Ημερήσια Διάταξη Περιφερειακής Επιτροπής
(συνεδρίαση Δευτέρα 18 Αυγούστου)


Τη Δευτέρα 19-08-2024 και ώρα 9:30 συνεδριάζει η Περιφερειακή Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

Κατακύρωση του αποτελέσματος της από 08-04-2024 ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Ασφαλτικές εργασίες στην Ε.Ο. Γέφυρα Καλογήρου – Πρέβεζας» προϋπολογισμού 150.000,00 € με ΦΠΑ.

Κατακύρωση του αποτελέσματος της από 11-04-2024 ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Βελτίωση με την κατασκευή ασφαλτοταπήτων στην Ε.Ο από διακλάδωση προς Άγιο Σπυρίδωνα – όρια νομού Άρτας (Γέφυρα Άννινου)» προϋπολογισμού 150.000,00 € με ΦΠΑ.

Έγκριση του 1ου/06-08-2024 Πρακτικού (έλεγχος δικαιολογητικών συμμετοχής και αξιολόγηση τεχνικών προσφορών) της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 16-04-2024 ανοιχτής διαδικασίας για τη σύναψη ηλεκτρονικής δημόσιας σύμβασης μελέτης κάτω των ορίων του Ν. 4412/2016, για την επιλογή αναδόχου εκπόνησης της μελέτης της Περιφέρειας Ηπείρου «Μελέτη οριοθέτησης ποταμού Αώου και αρχιτεκτονική ανάπλαση παρόχθιας περιοχής Κοινότητας Κόνιτσας», προϋπολογισμού € 1.338.627,75 με ΦΠΑ.

Έγκριση του 2ου Α.Π.Ε. (Υπερβατικού λόγω αναθεώρησης) του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Έργα διευθέτησης ρέματος Ξηροποτάμου Π.Ε. Θεσπρωτίας Περιφέρειας Ηπείρου», αναδόχου «ΤΕΧΝΟΔΟΜΗ ΑΤΕ».

Συγκρότηση της Επιτροπής Παραλαβής του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποκατάσταση ζημιών της 33ης επαρχιακής οδού προς Μαυρόπουλο», αναδόχου «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΟΕ».

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποχέτευση εσωτερικού δικτύου ακαθάρτων και εγκατάσταση επεξεργασίας ακαθάρτων του Δ.Δ. Παραμυθιάς και Καρυωτίου του Δήμου Σουλίου», αναδόχου «ΕΡΓΟΡΟΗ Α.Τ.Ε.», μέχρι την 30-09-2024.

Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης και των όρων αυτής, μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων (ΠΕΑΚΙ), για την υλοποίηση για την υλοποίηση του έργου «Εργασίες επισκευής και συντήρησης στο κλ. Κολυμβητήριο του ΠΕΑΚ Ιωαννίνων - Μελέτη στατικής επάρκειας και ενίσχυσης», προϋπολογισμού € 150.000,00 με ΦΠΑ, και ορισμός εκπροσώπων για την Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της σύμβασης.

Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης και των όρων αυτής μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων, για την υλοποίηση των έργων α) «Επικαιροποίηση τευχών δημοπράτησης της μελέτης για την αποκατάσταση της ΙΜ Προφήτη Ηλία Βίτσας», προϋπολογισμού € 8.680,00 με ΦΠΑ και β) «Σύνταξη ηλεκτρομηχανολογικής μελέτης εφαρμογής για την αποκατάσταση της ΙΜ Προφήτη Ηλία Βίτσας», προϋπολογισμού € 14.880,00 με ΦΠΑ, ορισμός εκπροσώπων για την Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της σύμβασης και έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης.

Έγκριση σύναψης Σύμβασης Διαβαθμιδικής Συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Πωγωνίου, για την τεχνική υποστήριξη (επίβλεψη τεχνικών - επιστημονικών υπηρεσιών), στο πλαίσιο υλοποίησης συμβάσεων από τον Δήμο Πωγωνίου.

Απόφαση για την απόρριψη καταβολής πριμ έγκαιρης παράδοσης στο έργο της Περιφέρειας Ηπείρου «Εργασίες έργου Παράκαμψης Νικόπολης - Συγκοινωνιακά έργα ανάδειξης αρχαιολογικού χώρου Νικόπολης Περιφέρειας Ηπείρου», αναδόχου «ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΤΕΒΕ ΙΝΤΕΡΚΑΤ».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Προμήθεια υλικών για την ολοκλήρωση της αποκατάστασης στέγης Ι.Μ. Προφήτη Ηλία Μαυροβουνίου».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Επείγουσα αποκατάσταση καθιζήσεων στο τμήμα Καλπάκι - Κακαβιά (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποκατάσταση βατότητας και καθαρισμός φερτών υλικών από τον αιγιαλό σε Νεοχώρι και Κόπραινα (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση ανάθεσης υλοποίησης του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Παροχή υπηρεσιών για την ωρίμανση των έργων ύδρευσης Τ.Κ. Σιτσαίνων και οικισμού Παλαιοχωρίου Τ.Κ. Μικρού Περιστερίου δήμου Μετσόβου».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για τις εκτός έδρας μετακινήσεις των υπαλλήλων της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Ηπείρου για το δίμηνο Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2024.

Έγκριση του από 9-8-2024 Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας της διαδικασίας διαπραγμάτευσης, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση με εφαρμογή του άρθρου 32 παρ. 2γ του Ν. 4412/2016 λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, για την υλοποίηση του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση περιπατητικών και οδών χαμηλής κυκλοφορίας στη Δ.Ε. Πραμάντων», προϋπολογισμού 40.000,00 € με ΦΠΑ και κατακύρωση των αποτελεσμάτων της διαπραγμάτευσης.

Έγκριση του 2ου Α.Π.Ε. (Μειωτικός σε σχέση με το συνολικό συμβατικό αντικείμενο και Υπερβατικός λόγω αναθεώρησης) του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Βελτίωση του επαρχιακού οδικού δικτύου Ζαγορίου», αναδόχου «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ο.Ε.».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των εγκαταστάσεων του νέου κλειστού Γυμναστηρίου Ιωαννίνων, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 (υπηρεσίες καθαριότητας).

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Εργασίες καθαρισμού τεχνικών και ερεισμάτων οδικού δικτύου επί της 3ης επαρχιακής οδού (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Εργασίες αποκατάστασης βατότητας ορεινού οδικού δικτύου για την εξυπηρέτηση υλοτόμων και περιηγητών στο Ανατολικό Ζαγόρι (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Εργασίες αποκατάστασης τάφρων και αποκατάσταση προσβάσεων μετακινούμενων κτηνοτρόφων και εξυπηρέτηση υλοτόμων στον πρώην Δήμο Μαστοροχωρίων (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Διαπλάτυνση οδικού δικτύου πρόσβασης υδροφόρας σε θερινό βοσκότοπο Αγίας Μαρίνας (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Εργασίες διαμόρφωσης οδοστρώματος και εξυγίανση φθορών για την πρόσβαση σε πτηνοτροφείο στα όρια του Σενίκου (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Εργασίες καθαρισμού σωληνωτών οχετών παλαιάς εθνικής οδού Μετσόβου – Κατάρας (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Προμήθεια ασφαλτομίγματος για την αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος του επαρχιακού οδικού δικτύου στα όρια του Βοτονοσίου (προμήθεια υλικών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για έξοδα μετακινήσεων εκτός και εντός έδρας των υπαλλήλων της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Ιωαννίνων, μηνών Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου 2024 για την υλοποίηση του Δικτύου Γεωργικής Λογιστικής Πληροφόρησης (ΔΙΓΕΛΠ ΣΑΕ 0822 ΚΑ: 2020ΣΕ08220002).

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκπόνηση υποέργων του έργου της ΣΑΝΠ 430 Ηπείρου με ΚΑ 2023ΝΠ43000027 και τίτλο «Επέκταση αγροτικού και λοιπού ηλεκτροφωτισμού 2019-2021 (2019ΕΠ53000002)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης του προϋπολογισμού της Π.Ε. Ιωαννίνων, για την επιστροφή παραβόλου.

Έγκριση της αριθμ. πρωτ. 127545/8832/08-08-2024 απόφασης του Περιφερειάρχη Ηπείρου μες θέμα: «Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης πληρωμής των εξόδων δημοσίευσης προκήρυξης διαγωνισμού για αποκατάσταση και βελτίωση οδικού τμήματος της 2ης επαρχιακής οδού Ιωαννίνων από Πηγάδια έως Πράμαντα, Υποτμήμα Πηγάδια – Γέφυρα Πλάκας».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια καυσίμων θέρμανσης και κίνησης για τις ανάγκες Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων και Νομικών Προσώπων χωρικής αρμοδιότητάς της, με διενέργεια ηλεκτρονικού μειοδοτικού διαγωνισμού άνω των ορίων, για το έτος 2025.

Έγκριση του Πρακτικού 12/12-08-2024 (αποσφράγιση και αξιολόγηση δικαιολογητικών συμμετοχής Α’ σταδίου) της Επιτροπής Διενέργειας του διαγωνισμού μέσω του Δυναμικού Συστήματος Αγορών (Δ.Σ.Α.) του άρθρου 33 του Ν.4412/2016, τετραετούς διάρκειας, για την ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Ιωαννίνων για τα σχολικά έτη 2022-2023, 2023-2024, 2024-2025 & 2025-2026 συνολικού προϋπολογισμού μέχρι του ποσού των 16.740.057,33 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Εργασίες αποκατάστασης βατότητας οδικού δικτύου από ‘’Κατάρα’’ έως Μηλιά για την εξυπηρέτηση υλοτόμων (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Απόφραξη σωληνωτών οχετών επί του επαρχιακού δικτύου Ν. Ιωαννίνων (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Προμήθεια ασφαλτομίγματος για την αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος στην συνδετήριο της Κοσμηράς με επαρχιακό οδικό δίκτυο (προμήθεια υλικών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Προμήθεια αμμοχαλίκων και ασφαλτομίγματος για την αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος στα όρια του πρώην Δήμου Μετσόβου (προμήθεια υλικών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Εργασίες κατασκευής τεχνικών έργων διαχείρισης όμβριων και χωματουργικές εργασίες αποκατάστασης οδοστρώματος προς Λάιστα (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Εργασίες συντήρησης πέτρινων τοίχων αντιστήριξης και βελτίωση πρόσβασης επί του επαρχιακού δικτύου στην ΔΕ Πραμάντων (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Εργασίες συντήρησης χώρων αναψυχής στην γέφυρα και στον Άγιο Δημήτριο Χριστών επί του επαρχιακού δικτύου (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Άρτας «Βελτίωση – συντήρηση 4ης επαρχιακής οδού Άρτα – Ροδαυγή – όρια νομού Ιωαννίνων», αναδόχου «Ευάγγελου Φελέκη Ε.Δ.Ε.», μέχρι την 29-11-2024.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Άρτας «Προμήθεια και τοποθέτηση υλικών προς διευκόλυνση των αλιέων λιμνοθάλασσας «Τσουκαλιό» Π.Ε Άρτας».

Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων λειτουργικών δαπανών της Π.Ε. Άρτας.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης, για την υλοποίηση του προγράμματος καταπολέμησης ψύλλων στην Π.Ε. Άρτας για το έτος 2024.

Έγκριση παράτασης συμβάσεων μεταφοράς μαθητών σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητας της Π.Ε. Άρτας, έως την ολοκλήρωση των διαγωνιστικών διαδικασιών για τα σχολικά έτη 2024-2025 και 2025-2026 και το αργότερο έως 31-12-2024.

Έγκριση απευθείας ανάθεσης προμήθειας αγαθών και παροχής υπηρεσιών στο πλαίσιο συνδιοργάνωσης της Π.Ε. Άρτας με τον Δήμο Γ. Καραϊσκάκη, των εκδηλώσεων «ΣΕΛΤΣΟΣ 2024».

Έγκριση του από 8-8-2024 Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 8-8-2024 ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Θεσπρωτίας «Αντιπλημμυρικά έργα στη θέση "Γκουμάτσια" Νέα Σελεύκειας Δήμου Ηγουμενίτσας», προϋπολογισμού 340.000,00 € με ΦΠΑ.

Έγκριση του από 9-8-2024 Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 9-8-2024 ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Θεσπρωτίας «Οδός πρόσβασης επαρχιακού δρόμου με αγροτοκτηνοτροφικές μονάδες στην περιοχή Μαργαριτίου», προϋπολογισμού 71.400,00 € με ΦΠΑ.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια ανταλλακτικών για την επισκευή και συντήρηση των μηχανημάτων και οχημάτων της Π.Ε. Θεσπρωτίας.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για εργασίες επισκευής και συντήρησης των μηχανημάτων και οχημάτων της Π.Ε. Θεσπρωτίας (παροχή υπηρεσιών).

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης λειτουργικών δαπανών της Π.Ε. Θεσπρωτίας.

Έγκριση πραγματοποίησης δαπανών, διάθεση πιστώσεων και δέσμευση πολυετούς υποχρέωσης για την αντιμετώπιση λειτουργικών αναγκών των υπηρεσιών της Π.Ε. Θεσπρωτίας

Έγκριση των Πρακτικών Ι/02-08-2024 και ΙΙ/06-08-2024 (αποσφράγιση και αξιολόγηση δικαιολογητικών συμμετοχής, τεχνικών και οικονομικών προσφορών) της Επιτροπής Διενέργειας του διεθνούς ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια υγρών καυσίμων (κίνησης & θέρμανσης) για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας και των Νομικών Προσώπων χωρικής αρμοδιότητάς της για τα έτη 2025 και 2026», συνολικού προϋπολογισμού 640.038,28 € με ΦΠΑ.

Έγκριση του Πρακτικού Ι/07-08-2024 (έλεγχος εγγυητικών επιστολών και απόρριψη προσφοράς) της Επιτροπής Διενέργειας και αξιολόγησης, της 4ης Πρόσκλησης Υποβολής Οικονομικών Προσφορών της Περιφέρειας Ηπείρου – Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, στο πλαίσιο εφαρμογής του Δυναμικού Συστήματος Αγορών (Δ.Σ.Α.) του άρθρου 33 του Ν.4412/2016, για την ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Πρέβεζας, για τα σχολικά έτη 2024-2025 και 2025-2026, με δικαιώματα προαίρεσης για τροποποίηση δρομολογίων και τετράμηνη παράταση (έως 31-12-2026), συνολικού προϋπολογισμού 3.676.101,99 € με ΦΠΑ.

Έγκριση των Πρακτικών ΙΙ/09-08-2024 (έλεγχος δικαιολογητικών συμμετοχής/τεχνικών προσφορών) και ΙIΙ/09-08-2024 (αξιολόγηση οικονομικών προσφορών) της Επιτροπής Διενέργειας και αξιολόγησης, της 4ης Πρόσκλησης Υποβολής Οικονομικών Προσφορών της Περιφέρειας Ηπείρου – Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, στο πλαίσιο εφαρμογής του Δυναμικού Συστήματος Αγορών (Δ.Σ.Α.) του άρθρου 33 του Ν.4412/2016, για την ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Πρέβεζας, για τα σχολικά έτη 2024-2025 και 2025-2026, με δικαιώματα προαίρεσης για τροποποίηση δρομολογίων και τετράμηνη παράταση (έως 31-12-2026), συνολικού προϋπολογισμού 3.676.101,99 € με ΦΠΑ.

Έγκριση του Πρακτικού 11/08-08-2024 (αποσφράγιση και αξιολόγηση δικαιολογητικών συμμετοχής Α’ σταδίου) της Επιτροπής Διενέργειας του διαγωνισμού μέσω του Δυναμικού Συστήματος Αγορών (Δ.Σ.Α.) του άρθρου 33 του Ν.4412/2016, τετραετούς διάρκειας, για την ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητας Περιφέρειας Ηπείρου – Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας για τα σχολικά έτη 2022-2023, 2023-2024, 2024-2025 & 2025-2026, συνολικού προϋπολογισμού μέχρι του ποσού των 7.333.238,42 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Έγκριση παράτασης των συμβάσεων της 1ης, 2ης και 3ης Πρόσκλησης Υποβολής Οικονομικών Προσφορών για την μεταφορά μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητας Περιφέρειας Ηπείρου/ Π.Ε. Πρέβεζας για τα σχολικά έτη 2022-2023 και 2023-2024 μέσω του Δυναμικού Συστήματος Αγορών (Δ.Σ.Α.) του άρθρου 33 του Ν.4412/2016, όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν κατά τη λήξη του διδακτικού έτους 2023-2024, στο πλαίσιο άσκησης των δικαιωμάτων προαίρεσης.

Έγκριση πραγματοποίησης δαπανών και διάθεση πιστώσεων για την αντιμετώπιση λειτουργικών αναγκών των υπηρεσιών της Π.Ε. Πρέβεζας.

Έγκριση της αριθμ. πρωτ. 126849/4759/08-08-2024 απόφασης του Περιφερειάρχη Ηπείρου περί μετάθεσης καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής προσφορών και ηλεκτρονικής αποσφράγισης αυτών για την αριθ. 102399/3973/28-06-2024 (ΑΔΑΜ: 24PROC015023113), με Α/Α Συστήματος: 344541 διακήρυξη της Π.Ε. Πρέβεζας.

Έγκριση δαπανών απολογιστικά και διάθεση πιστώσεων για την παροχή υπηρεσιών της μίσθωσης με θέμα: «Μίσθωση μηχανημάτων έργου για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών εντός των εδαφικών ορίων της Π.Ε. Πρέβεζας (πχ οδικό δίκτυο, υδατορέματα, ποτάμια κλπ).» βάσει της αριθμ. πρωτ. 568/20-07-2024 απόφασης ανάθεσης του Περιφερειάρχη Ηπείρου και της αριθμ. 22/1629/23-07-2024 εγκριτικής απόφασης της Περιφερειακής Επιτροπής.

Έγκριση της υπ΄αριθμ. πρωτ. 128775/6367/12-08-2024 απόφασης του Περιφερειάρχη Ηπείρου με θέμα: «Μίσθωση μηχανημάτων έργου για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών εντός των εδαφικών ορίων της Π.Ε. Πρέβεζας (πχ οδικό δίκτυο, υδατορέματα, ποτάμια κλπ)».
Ημερήσια Διάταξη Περιφερειακής Επιτροπής (συνεδρίαση Δευτέρα 18 Αυγούστου) Ημερήσια Διάταξη Περιφερειακής Επιτροπής (συνεδρίαση Δευτέρα 18 Αυγούστου) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 16, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.