18 προσλήψεις μόνιμων εκπαιδευτικών στην Άρτα και 53 στην Ήπειρο

18 προσλήψεις μόνιμων εκπαιδευτικών στην Άρτα και 53 στην Ήπειρο




Σε δεκαοχτώ (18) προσλήψεις μόνιμων εκπαιδευτικών στον νομό της Άρτας και πενήντα τρεις (53) συνολικά στην Ήπειρο προχωρά το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Ειδικότερα με απόφαση που ανακοινώθηκε στις 21 Αυγούστου το Υπουργείο προχωρά σε προσλήψεις για την κάλυψη οργανικών κενών στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση και στη Γενική Παιδεία.

Στην Άρτα, συγκεκριμένα, διορίζονται έξι (6) μόνιμοι εκπαιδευτικοί στην Πρωτοβάθμια και δώδεκα (12) στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Με αφορμή τις παραπάνω προσλήψεις ο Βουλευτής Άρτας ΝΔ, Γιώργος Στύλιος δήλωσε: «Οι μόνιμες προσλήψεις εκπαιδευτικών στην Άρτα και την Ήπειρο είναι ένα καλό νέο! Αποτελούν ένα ακόμα ουσιαστικό βήμα για την ενίσχυση της Παιδείας. Ευχαριστώ τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Κυριάκο Πιερρακάκη! Η προσπάθεια συνεχίζεται με έργα που αναβαθμίζουν τις υποδομές των σχολείων μας και ένα στόχο, να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που θα ανακόψουν τη μείωση του πληθυσμού στον τόπο μας. Εύχομαι καλή αρχή και σταδιοδρομία στους εκπαιδευτικούς μας».
18 προσλήψεις μόνιμων εκπαιδευτικών στην Άρτα και 53 στην Ήπειρο 18 προσλήψεις μόνιμων εκπαιδευτικών στην Άρτα και 53 στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 26, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.