Ανάδοχος για τις εργασίες στο VTS και τα κρατητήρια του λιμεναρχείου

Ανάδοχος για τις εργασίες στο VTS και τα κρατητήρια του λιμεναρχείου


Η Περιφερειακή Επιτροπή, στη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε σημαντικές αποφάσεις για την προώθηση διαφόρων έργων υποδομής στην περιοχή. Ξεχωρίζει η κατακύρωση του διαγωνισμού για τις εργασίες διαμόρφωσης γραφειακών χώρων, χώρου VTS και κρατητηρίων εντός του κτιρίου Τ2 Λιμένα Ηγουμενίτσας, προϋπολογισμού 400.000,00 ευρώ. Ανάδοχος του έργου είναι η εταιρεία «ΦΕΙΔΙΑΣ Α.Τ.Ε.», η οποία αναμένεται να ξεκινήσει τις εργασίες άμεσα, με στόχο την ενίσχυση των υπηρεσιών και την βελτίωση της λειτουργικότητας του λιμένα.

Επιπλέον, κατακυρώθηκαν τα αποτελέσματα των διαγωνισμών για τα εξής έργα:
  • «Συμπληρωματικές εργασίες για την ολοκλήρωση του έργου Επέκταση και εκσυγχρονισμός Ιαματικών λουτρών Αμαράντου Κόνιτσας», με προϋπολογισμό 290.964,65 ευρώ και ανάδοχο την Π.ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ- ΤΕΧΝΙΚΗ ΙΚΕ.
  • «Βελτίωση – συντήρηση πεδινού οδικού δικτύου της ΠΕ Άρτας για το έτος 2024», με προϋπολογισμό 150.000 ευρώ και ανάδοχο την «ΜΑΚΗΣ Α.Τ.Ε.Ε.».

Η Περιφερειακή Επιτροπή επίσης ενέκρινε τη σύναψη προγραμματικών συμβάσεων για τα εξής έργα:
  • Με το Υπουργείο Πολιτισμού και τον Δήμο Πάργας για την υλοποίηση των υποέργων: «Δημιουργική επανάχρηση του κτιρίου Βασιλά του Δήμου Πάργας», με προϋπολογισμό 1.500.000 ευρώ, και «Παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου», με προϋπολογισμό 22.500 ευρώ.
  • Με τον Δήμο Πωγωνίου για το έργο «Επείγουσες εργασίες για την άμεση λειτουργία του έργου Δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων Τ.Δ. Παρακαλάμου του Δήμου Άνω Καλαμά», με προϋπολογισμό 371.752 ευρώ.
Επιπλέον, εγκρίθηκε η δημοπράτηση του έργου «Αποκατάσταση βλαβών 31ης επαρχιακής οδού Π. Ε. Ιωαννίνων», με προϋπολογισμό 250.000 ευρώ.
Τέλος, αναδείχθηκε ο προσωρινός ανάδοχος, η εταιρεία «ΖΙΩΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ», για το έργο «Αποκατάσταση Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Πέτρου & Παύλου Λευκοθέας Δ. Ζίτσας Ιωαννίνων», με προϋπολογισμό 200.000 ευρώ.
Ανάδοχος για τις εργασίες στο VTS και τα κρατητήρια του λιμεναρχείου Ανάδοχος για τις εργασίες στο VTS και τα κρατητήρια του λιμεναρχείου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 16, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.