Το "Saga Farmann" στα Σύβοτα Θεσπρωτίας: Ένα ταξίδι στην ιστορία των Βίκινγκς

Το "Saga Farmann" στα Σύβοτα Θεσπρωτίας: Ένα ταξίδι στην ιστορία των Βίκινγκς


Το νορβηγικό πλοίο "Saga Farmann", ένα αυθεντικό ανακατασκευασμένο πλοίο των Βίκινγκς, αναμένεται να καταπλεύσει στα Σύβοτα Θεσπρωτίας αύριο στις 15:00. 
Το πλοίο θα παραμείνει στο λιμάνι μέχρι την Παρασκευή 12 Ιουλίου στις 06:00, προσφέροντας στους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ιστορία και την πολιτιστική κληρονομιά των Βίκινγκς.
Το "Saga Farmann" είναι μια πιστή αναπαράσταση ενός παραδοσιακού πλοίου των Βίκινγκς, κατασκευασμένο με τις ίδιες τεχνικές και υλικά που χρησιμοποιούσαν οι ναυπηγοί του 9ου αιώνα. 
Το πλοίο, επανδρωμένο από εθελοντές, ταξιδεύει σε διάφορους ευρωπαϊκούς λιμένες ως μέρος μιας ευρωπαϊκής περιοδείας, λειτουργώντας ως πλωτό μουσείο.


Κατά την παραμονή του στα Σύβοτα, το πλοίο θα είναι ανοιχτό για το κοινό, προσφέροντας ξεναγήσεις όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τη δομή του πλοίου, να μάθουν για την ιστορία των Βίκινγκς και να συνομιλήσουν με το πλήρωμα. Αυτή η επίσκεψη αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για όλους, μικρούς και μεγάλους, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να απολαύσουν μια διαδραστική εμπειρία με την ιστορία.

Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε από κοντά την αυθεντική εμπειρία των Βίκινγκς στα Σύβοτα Θεσπρωτίας από αύριο στις 15:00 έως την Παρασκευή 12 Ιουλίου στις 06:00.
Το "Saga Farmann" στα Σύβοτα Θεσπρωτίας: Ένα ταξίδι στην ιστορία των Βίκινγκς Το "Saga Farmann" στα Σύβοτα Θεσπρωτίας: Ένα ταξίδι στην ιστορία των Βίκινγκς Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 10, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.