Ο Κωνσταντίνος Φραντζής στο Prima Vista Boutique Hotel στα Σύβοτα | A summer concert is loading ...

Ο Κωνσταντίνος Φραντζής στο Prima Vista Boutique Hotel στα Σύβοτα | A summer concert is loading ...


Tην Κυριακή 28 Ιουλίου και ώρα 21.00 το Prima Vista Boutique Hotel υποδέχεται τον επώνυμο καλλιτέχνη Κωνσταντίνο Φραντζή σε ένα live με ρυθμό και καλοκαιρινή διάθεση.
Ενας χαρισματικός Έλληνας ερμηνευτής ο οποίος έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως ο Μαζωνάκης κ. α.
Γνωστός στο ευρύ κοινό από το 2011 με την συμμετοχή στο «Greek Idol». Στην πορεία ακολούθησε το "The voice" και το "Just the two of us". Είναι ενεργός στην ελληνική δισκογραφία με πολλές επιτυχίες.
Η συνεργασία του με το Prima Vista ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2023 με πολύ μεγάλη επιτυχία.


"Το ξενοδοχείο των επωνύμων" όπως χαρακτηρίζεται, βρίσκεται στην παραλία της Αγίας Παρασκευής και το επιλέγουν για τις διακοπές τους πλήθος επωνύμων από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και πολιτικό χώρο ανάμεσα τους ο παρουσιαστής Θανάσης Πάτρας, η σχεδιάστρια μόδας Μαρία Τζανη, ο δημοσιογράφος από το πρωινό του ΑΝΤ1 Θάνος Βάγιος, ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 Γρηγόρης Μπάκας και πολλοί άλλοι.
Πρόσφατα εγκαινίασαν το ανανεωμένο σπα με επώνυμες συνεργασίες και εξέλιξαν πολλούς χώρους του ξενοδοχειου με σκοπό να καλύψουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό τις απαιτήσεις των πελατών τους.
Αξίζει να το επισκεφθείτε.

Ώρα προσέλευσης στο Live :20.30
Είσοδος Ελεύθερη
Τιμές προσιτές
Για σχετικές πληροφορίες επικοινωνήστε ελεύθερα στο :
2665 097056
Ο Κωνσταντίνος Φραντζής στο Prima Vista Boutique Hotel στα Σύβοτα | A summer concert is loading ... Ο Κωνσταντίνος Φραντζής στο Prima Vista Boutique Hotel στα Σύβοτα | A summer concert is loading ... Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 28, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.