Επιστροφή με διακρίσεις για τον ΕΡΜΗ από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kickboxing

Επιστροφή με διακρίσεις για τον ΕΡΜΗ από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kickboxing


Με εντυπωσιακή εμφάνιση, η ομάδα ΑΣ Taekwondo-Kickboxing Eρμης Παργας - Θεσπρωτιας, κατέκτησε 9 χρυσά, 4 αργυρά και 10 χάλκινα μετάλλια σε 3 στυλ στην κατηγορία Α, καταλαμβάνοντας την 6η θέση στη γενική κατάταξη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kickboxing.

Παρά το δύσκολο τριήμερο, τα αποτελέσματα έκαναν κάθε κούραση να ξεχνιέται, αποδεικνύοντας τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση των αθλητών και των προπονητών.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στα Ερμάκια για την κατάθεση ψυχής τους και στον Κοουτς Αλέξανδρο Πλασκασοβίτη για την αποφασιστική του συμβολή στις δύσκολες στιγμές.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκφράστηκε επίσης στην Emmanuelle Manou για την αμέριστη βοήθεια της στην ομάδα και στη δασκάλα Ρούλα Τσεκούρα για τη συνεχή συμπαράστασή της.

Η Eftihia Tkd Plaskasoviti για άλλη μια φορά αποδείχθηκε εξαιρετική με το προπονητικό της πλάνο, που απέδωσε τα μέγιστα.

Επίσης, ιδιαίτερη μνεία αξίζουν οι Mike Triantafillou και Antonis Mavrommatis για την άψογη διοργάνωση, τη διαιτησία και τη γραμματεία του πιο πετυχημένου WAKO Πανελληνίου Πρωταθλήματος έως σήμερα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συνέβαλαν σε αυτήν την επιτυχία.
Επιστροφή με διακρίσεις για τον ΕΡΜΗ από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kickboxing Επιστροφή με διακρίσεις για τον ΕΡΜΗ από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kickboxing Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 10, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.