Ηγουμενίτσα: Επιστρέφουν δύο ακόμα δημοτικοί σύμβουλοι

Ηγουμενίτσα: Επιστρέφουν δύο ακόμα δημοτικοί σύμβουλοι


Δικαιώθηκαν προσωρινά από το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) δύο ακόμα δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Ηγουμενίτσας, η κα Σοφία Κατσάρη και ο κ. Χρήστος Κάτσιος, αμφότεροι από τον συνδυασμό του δημάρχου Παναγιώτη Νταή. 
Οι δύο σύμβουλοι είχαν προσφύγει στο ΣτΕ ζητώντας την αναστολή της απόφασης έκπτωσής τους, η οποία είχε επιβληθεί λόγω οφειλών προς τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑΗ).
Με την προσωρινή αυτή απόφαση, η κα Κατσάρη και ο κ. Κάτσιος επιστρέφουν στα καθήκοντά τους, γεγονός που αναμένεται να προκαλέσει ανακατατάξεις στις έδρες των δημοτικών συμβούλων. 
Αυτή η εξέλιξη προστίθεται στις πρόσφατες δικαιώσεις των κ. Αλέκου Πάσχου και Λευτέρη Κώστα, ενώ η τελική εκδίκαση της υπόθεσης έχει οριστεί για τις 24 Οκτωβρίου. 
Οι αποφάσεις αυτές δημιουργούν προηγούμενο και είναι σίγουρο πως θα οδηγήσουν σε παρόμοιες προσφυγές από τους υπόλοιπους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους που έχουν τεθεί έκπτωτοι.
Ηγουμενίτσα: Επιστρέφουν δύο ακόμα δημοτικοί σύμβουλοι Ηγουμενίτσα: Επιστρέφουν δύο ακόμα δημοτικοί σύμβουλοι Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 10, 2024 Rating: 5

2 σχόλια:

  1. ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΗΡΑΝ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ .ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΑΠΌ ΑΥΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΉΡΑΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ,ΔΕΝ ΑΠΑΛΑΧΤΗΚΑΝ ,ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΗΔΗ ΟΡΙΚΙΣΘΈΝΤΕΣ ΝΕΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.