Ιωάννινα: Συμπληρωματική μελέτη για τα αποδημητικά πουλιά προκειμένου να κατασκευαστούν νέες φυλακές

 Ιωάννινα: Συμπληρωματική μελέτη για τα αποδημητικά πουλιά προκειμένου να κατασκευαστούν νέες φυλακές


Στα αποδημητικά πουλιά κολλάει το σχέδιο μετεγκατάστασης των φυλακών Σταυρακίου σε παραχωρημένη θέση εντός ορίων της Δημοτικής Ενότητας Μπιζανίου. Αυτό προκύπτει  από την απάντηση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Ανδρέα Νικολακόπουλου σε σχετική ερώτηση που υπέβαλε ο Βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Τσίμαρης.

Η απάντηση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη αναφέρει ότι το ΣτΕ έκρινε απαραίτητη την εκπόνηση συμπληρωματικής μελέτης σχετικά με το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο για την ανέγερση νέου σωφρονιστικού καταστήματος στα Ιωάννινα, προκειμένου να εξετασθεί η επίπτωση της κατασκευής στα προστατευόμενα αποδημητικά πουλιά που σταθμεύουν στην περιοχή.

Εδώ και τρία χρόνια ο Δήμος Ιωαννιτών έχει παραχωρήσει έκταση 100 στρεμμάτων στην Κόντσικα, όπου το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σχεδιάζει να μετεγκαταστήσει τις φυλακές Σταυρακίου. Σύμφωνα με το σχέδιο που είχε ανακοινωθεί, οι νέες φυλακές θα έχουν τη δυνατότητα κράτησης 600 ατόμων.

Ιωάννινα: Συμπληρωματική μελέτη για τα αποδημητικά πουλιά προκειμένου να κατασκευαστούν νέες φυλακές  Ιωάννινα: Συμπληρωματική μελέτη για τα αποδημητικά πουλιά προκειμένου να κατασκευαστούν νέες φυλακές Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 30, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.