Μάριος Κάτσης για το νέο Αστυνομικό Μέγαρο: Συνεχίζουν προκλητικά να τάζουν τα ίδια πράγματα

Μάριος Κάτσης για το νέο Αστυνομικό Μέγαρο: Συνεχίζουν προκλητικά να τάζουν τα ίδια πράγματα




Η πρώτη φώτο είναι στις 16-11-2021 κατά την επίσκεψη του τότε Υφ. Προ.Πο Λευτέρη Οικονόμου στις πρωην φοιτητικές εστίες. Τάζει νέο αστυνομικό Μέγαρο.

3 σχεδόν χρόνια μετά και αφού μεσολάβησαν εθνικές εκλογές, 31-7-2024 επίσκεψη του Υπ. Προ.Πο Μιχάλη Χρυσοχοΐδη πάλι στις φοιτητικές εστίες. 3 χρόνια τώρα, και μετά από ένα ολόκληρο ταμείο ανάκαμψης, συνεχίζουν προκλητικά να τάζουν τα ίδια πράγματα πουλώντας χάντρες και καθρεφτάκια σε ιθαγενείς.

Υγ: Και τότε, το 2021, πάλι ο Χρυσοχοΐδης ήταν Υπουργός και η ΝΔ κυβέρνηση! Τι έχει αλλάξει δηλαδή; Μόνο ότι λήγει το ταμείο ανάκαμψης, εξέλιξη επί τα χείρω δηλαδή…

Υγ2: ανακοίνωσή μου τον Γενάρη 2023, τότε που χρηματοδοτήθηκαν με ΣΔΙΤ 5 νέα αστυνομικά μέγαρα σε όλη τη χώρα και αυτό της Ηγουμενίτσας απουσίαζε από τις αποφάσεις! 
Μάριος Κάτσης για το νέο Αστυνομικό Μέγαρο: Συνεχίζουν προκλητικά να τάζουν τα ίδια πράγματα Μάριος Κάτσης για το νέο Αστυνομικό Μέγαρο: Συνεχίζουν προκλητικά να τάζουν τα ίδια πράγματα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 31, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.