Σημαντικές επιτυχίες για μαθητές του μαθηματικού φροντιστηρίου "Ράπτης Ιωάννης"

Σημαντικές επιτυχίες για μαθητές του μαθηματικού φροντιστηρίου "Ράπτης Ιωάννης"



Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε ότι o μαθητής μας Σπύρος Ζ. (θετική) πέτυχε την καλύτερη επίδοση στο μάθημα των Μαθηματικών στα Γενικά Λύκεια της Ηγουμενίτσας με βαθμό 19,6!

Στο Επαγγελματικό Λύκειο Ηγουμενίτσας (ΕΠΑΛ), επίσης πετύχαμε την πρώτη, δεύτερη και τέταρτη καλύτερη επίδοση από τους μαθητές μας:
Δανάη Π. 19,7
Στέφανο Π. 19,4
Αλέξανδρο Π. 19,0

Μέσα σε δυο χρόνια καταφέραμε να πιάσουμε την κορυφή αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε εκεί για χρόνια.
Από μεριάς μου νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη και τιμή προς όλους τους γονείς και μαθητές που με επιλέγουν και με εμπιστεύονται. Για τον λόγο αυτό υπόσχομαι πως πάντα θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, θα αφοσιώνομαι με προσήλωση και ευλάβεια προς την επιτυχή πορεία όσων μαθητών με προτιμούν, ακόμα κι αν αυτό απαιτεί τη θυσία αρκετών προσωπικών και οικογενειακών στιγμών.

Το σύνθημα του φροντιστηρίου μας, «Φτάσε όπου δεν μπορείς» από τον μεγάλο Ν. Καζαντζάκη, αντικατοπτρίζει τη συνεχή προσπάθεια και τον μόχθο, όχι μόνο των μαθητών μας αλλά και του δικού μας εκπαιδευτικού έργου. Είναι ένας ύμνος στην επίμονη επιδίωξη της υπέρβασης των ορίων και της αυτοβελτίωσης, εμπνέοντας όλους μας να κατακτούμε νέες κορυφές και να ξεπερνάμε κάθε πρόκληση. 

Με σεβασμό,
Ράπτης Ιωάννης
Σημαντικές επιτυχίες για μαθητές του μαθηματικού φροντιστηρίου "Ράπτης Ιωάννης" Σημαντικές επιτυχίες για μαθητές του μαθηματικού φροντιστηρίου "Ράπτης Ιωάννης" Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 01, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.