Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Θεσπρωτίας : Ψήφισμα-Ανακοίνωση

 Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Θεσπρωτίας : Ψήφισμα-Ανακοίνωση






Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Θεσπρωτίας καταγγέλλει τις κατασκευασμένες κατηγορίες ενάντια στο Σύλλογο Διδασκόντων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας και την διαίτερη στόχευση της συνδικαλίστριας εκπαιδευτικού Ρέας Γραμματά και εκφράζει την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή του στο σύλλογο διδασκόντων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας, οι εκπαιδευτικοί του οποίου τις ημέρες αυτές, σύμφωνα με πληροφορίες, κλήθηκαν για κατάθεση στα πλαίσια της προκαταρκτικής έρευνας, η οποία διεξάγεται με αφορμή καταγγελίες γονέων για παιδαγωγική διαχείριση περιστατικού, με αποτέλεσμα τραυματισμό μαθητή, εκ μέρους των εκπαιδευτικών του σχολείου.

Οι εκπαιδευτικοί αντιμετωπίζουν τους τελευταίους μήνες μια ολόκληρη βιομηχανία διώξεων, που στόχο έχει να τους «φιμώσει», να βγάλει στην παρανομία την συνδικαλιστική και πολιτική δράση. Να τσακίσει κάθε αντίσταση στην εφαρμογή της αξιολόγησης, στην πολιτική των ταξικών φραγμών στην εκπαίδευση, στην μετατροπή του εκπαιδευτικών εχθρών της νεολαίας.

Ζητάμε να σταματήσει σε αυτό το επίπεδο της προκαταρκτικής έρευνας η όλη διαδικασία.

ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ!

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΥΦΑΝΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ                                               ΣΕΓΓΟΥΝΗ ΣΟΦΙΑ

Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Θεσπρωτίας : Ψήφισμα-Ανακοίνωση  Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Θεσπρωτίας : Ψήφισμα-Ανακοίνωση Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 03, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.