Πειθαρχικός έλεγχος στο Μεταγωγών για … περίεργο επισκεπτήριο!

Πειθαρχικός έλεγχος στο Μεταγωγών για … περίεργο επισκεπτήριο!




Είκοσι περίπου ημέρες μετά την επιχείρηση… εκκαθάρισης που έγινε στις Φυλακές Σταυρακίου από κλιμάκιο των Εσωτερικών Υποθέσεων αποκαλύπτεται μία ακόμη παράμετρος.

Αυτή αφορά στο Τμήμα Μεταγωγών της Ελληνικής Αστυνομίας και την επίσκεψη που δέχθηκε ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος πριν ακόμη οδηγεί στις ανακριτικές αρχές για την απολογία του.

Κατά την επιχείρηση των Εσωτερικών Υποθέσεων υπήρξαν οκτώ συλλήψεις. Ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν ένας αστυνομικός και ο υποδιευθυντής των φυλακών.

Τα βλέμματα των αρχών όμως που είχαν όλα τα στοιχεία της πολύμηνης έρευνας στα χέρια τους ήταν στραμμένα στον βαρυποινίτη Αλβανό ο οποίος ήταν και ο εγκέφαλος του κυκλώματος.

Ο συγκεκριμένος είχε μεταφερθεί στα Γιάννινα από άλλο σωφρονιστικό κατάστημα. Κατά το διάστημα της παραμονής του είχε καταφέρει να πάρει τον έλεγχο των φυλακών στα χέρια του.. Μάλιστα όπως αναφέρουν πληροφορίες ο ίδιος καμάρωνε γιατί με χρήματα που έδωσε πληρώθηκαν τα συνεργεία που έβαψαν το σωφρονιστικό κατάστημα.

Ο βαρυποινίτης μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του κυκλώματος μετά την ολοκλήρωση της έρευνας μεταφέρθηκε στο Τμήμα Μεταγωγών, στο Δικαστικό Μέγαρο.

Οι εντολές που είχε η Αστυνομία ήταν πολύ συγκεκριμένες, όμως δεν στάθηκαν αρκετές για να εμποδίσουν ένα επισκεπτήριο.. Με απλά λόγια δεν τηρήθηκαν.

Ο άνθρωπος που επισκέφθηκε τον βαρυποινίτη εγκέφαλο του κυκλώματος δήλωσε «πεθερός» του. Είναι άγνωστο αν στους αστυνομικούς έδωσε κάποιο αποδεικτικό στοιχείο και ποιο ήταν αυτό, αφού στην πραγματικότητα τέτοια συγγενική σχέση δεν υπήρχε.

Μάλιστα ο συγκεκριμένος –Έλληνας- κατά το παρελθόν είχε συλληφθεί από τις αρχές και είχε καταδικαστεί ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης.

Το επισκεπτήριο πάντως έχει προκαλέσει αναστάτωση στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων και σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες είναι σε εξέλιξη Ένορκη Διοικητική Εξέταση –πειθαρχικός έλεγχος- για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη.

Σύμφωνα επίσης με επιβεβαιωμένες πληροφορίες στα οκτώ άτομα που περιλαμβάνονται στη δικογραφία και σταδιακά θα κληθούν για εξηγήσεις περιλαμβάνεται ένας ακόμη αστυνομικός που φέρεται να είχε απόλυτη γνώση των ιδιαίτερα φιλικών σχέσεων που είχε αναπτύξει ο αστυνομικός που έχει συλληφθεί και ο βαρυποινίτης Αλβανός.

Πηγή epiruspost.gr
Πειθαρχικός έλεγχος στο Μεταγωγών για … περίεργο επισκεπτήριο! Πειθαρχικός έλεγχος στο Μεταγωγών για … περίεργο επισκεπτήριο! Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 22, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.