Φεστιβάλ Καντίνας στην Ηγουμενίτσας: Ένα τριήμερο γεμάτο γεύσεις, μουσική και αξέχαστες στιγμές!

 Φεστιβάλ Καντίνας στην Ηγουμενίτσας:Ένα τριήμερο γεμάτο γεύσεις, μουσική και αξέχαστες στιγμές!




Έτοιμοι για ένα τριήμερο γεμάτο γεύσεις, μουσική και αξέχαστες στιγμές; Το πιο λαχταριστό Φεστιβάλ Καντίνας ξεκινάει αύριο, Παρασκευή 19 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 21 Ιουλίου καθημερινά από τις 18:30, στην παραλιακή ζώνη της Ηγουμενίτσας και σας προσκαλεί σε ένα αξέχαστο ταξίδι γεύσεων και ήχων!

Απολαύστε την ατμόσφαιρα του Φεστιβάλ με ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα σας ξεσηκώσει:

Παρασκευή 19/07:
Ανεβάζουμε τους ρυθμούς με τον Dj Tsiomos και τον Cj Jim. Προετοιμαστείτε για μια βραδιά γεμάτη ενέργεια και χορό!

Σάββατο 20/07:
Στην καρδιά του Σαββατοκύριακου, οι Dj Kostas Mentis και Dj Madoze αναλαμβάνουν τα decks, προσφέροντας ανεπανάληπτες μουσικές εμπειρίες που θα σας κρατήσουν στο πόδι!

Κυριακή 21/07:
Τελευταία μέρα, αλλά με διπλή δόση διασκέδασης! Ξεκινάμε με λαϊκή βραδιά και τους καταξιωμένους Θεόδωρο Φατήρα, Γιώργο Τζόκα, Ανδριάνα Μπάστα και Κωνσταντίνο Σαδεδίν. Για τους λάτρεις του έντεχνου και λαϊκού τραγουδιού, η Βαρβάρα Τζοβάρα, ο Νοτίδης Νικόλαος και ο Γιώργος Ντάλλας, θα κλείσουν το φεστιβάλ με τον πιο μαγικό τρόπο.

Ελάτε να δοκιμάσετε μοναδικές γεύσεις από τις πιο αγαπημένες καντίνες, να χαλαρώσετε με καλή μουσική και να απολαύσετε τη φανταστική ατμόσφαιρα του φεστιβάλ.

Ραντεβού λοιπόν, αύριο στις 18:30, στην Ηγουμενίτσα για το πιο γευστικό φεστιβάλ του καλοκαιριού!

Μην το χάσετε!

Φεστιβάλ Καντίνας στην Ηγουμενίτσας: Ένα τριήμερο γεμάτο γεύσεις, μουσική και αξέχαστες στιγμές!  Φεστιβάλ Καντίνας στην Ηγουμενίτσας: Ένα τριήμερο γεμάτο γεύσεις, μουσική και αξέχαστες στιγμές! Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 18, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.