Δήμος Σουλίου: Πρόσκληση σε ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

  Δήμος Σουλίου: Πρόσκληση σε ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου 




Έχοντας υπόψη :
α) Την με αριθ. πρωτ. 12010/2024 αίτηση μελών του Δ.Σ για έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου

β) Τις διατάξεις του Άρθρου 67 παρ.2α του Ν. 3852/2010 «Ο Πρόεδρος καλεί, επίσης, το συμβούλιο σε συνεδρίαση με γραπτή πρόσκληση, στην οποία αναφέρονται τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, όποτε το ζητήσει ο δήμαρχος ή η δημοτική επιτροπή ή το ένα τρίτο (1/3) τουλάχιστον του συνολικού αριθμού των μελών του συμβουλίου. Στην τελευταία περίπτωση απαιτείται γραπτή αίτηση, στην οποία αναφέρονται τα θέματα που θα συζητηθούν».

γ) Τις διατάξεις του Άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 , όπως αυτό αντικαταστάθηκε και ισχύει, ήτοι : « Σε κατεπείγουσες περιπτώσεις, η πρόσκληση αυτή μπορεί να επιδοθεί ή να γνωστοποιηθεί την ημέρα της συνεδρίασης. Στην πρόσκληση πρέπει να αναφέρεται ο λόγος για τον οποίο η συνεδρίαση έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα. Πριν από τη συζήτηση το συμβούλιο αποφαίνεται για το κατεπείγον των θεμάτων».

Παρακαλούμε να προσέλθετε σε ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Σουλίου (Δημαρχιακό Μέγαρο - οδός Κ. Καραμανλή 179 - Παραμυθιά), την 17η Ιουλίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.30 ,για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο
Συζήτηση και έκδοση ψηφίσματος για το επικείμενο κλείσιμο του καταστήματος της τράπεζας Πειραιώς στην Παραμυθιά

Ο Πρόεδρος του
 Δημ. Συμβουλίου Σουλίου
ΘΩΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

«Το κατεπείγον της συνεδρίασης δικαιολογείται από την ασφυκτική ημερομηνία της προαναγγελθείσας τελευταίας ημέρας λειτουργίας του καταστήματος , ήτοι Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024»
Δήμος Σουλίου: Πρόσκληση σε ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμος Σουλίου: Πρόσκληση σε ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 17, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.