Ιωάννινα: Απονομή σήματος πιστοποίησης στα Αρχαιολογικά Μουσεία Ηπείρου από την Υπουργό Πολιτισμού

Ιωάννινα: Απονομή σήματος πιστοποίησης στα Αρχαιολογικά Μουσεία Ηπείρου από την Υπουργό Πολιτισμού




Η Υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, θα βρεθεί στην Πρέβεζα στις 16 Ιουλίου για να συμμετάσχει στην τελετή απονομής σήματος πιστοποίησης στα Αρχαιολογικά Μουσεία της Ηπείρου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο Νικόπολης.

Η διαδικασία πιστοποίησης των μουσείων ξεκίνησε πιλοτικά τον Νοέμβριο του 2021 και αφορά όλα τα αρχαιολογικά μουσεία της Ηπείρου.

Από τον Σεπτέμβριο του 2023, οι Εφορείες Αρχαιοτήτων Άρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων και Πρέβεζας εργάστηκαν για να πληρούν τα κριτήρια πιστοποίησης.

Η πιστοποίηση αξιολογεί την οργανωτική, οικονομική και στελεχιακή δομή, τις κτιριακές υποδομές, τα εργαλεία τεκμηρίωσης, τη διαχείριση και συντήρηση των συλλογών, την επικοινωνιακή πολιτική, τις δράσεις εξωστρέφειας και τις προσφερόμενες υπηρεσίες κάθε μουσείου.

Ιωάννινα: Απονομή σήματος πιστοποίησης στα Αρχαιολογικά Μουσεία Ηπείρου από την Υπουργό Πολιτισμού Ιωάννινα: Απονομή σήματος πιστοποίησης στα Αρχαιολογικά Μουσεία Ηπείρου από την Υπουργό Πολιτισμού Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 05, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.