Παράταση στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων ζητούν οι λογιστές της Ηπείρου

Παράταση στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων ζητούν οι λογιστές της Ηπείρου




Σε επιστολή του 6ου Περιφερειακού Τμήματος Ηπείρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας προς τον Πρόεδρο της Κεντρικής Διοίκησης, τονίζεται η ανάγκη για την έγκαιρη παράταση της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2024.

Η επιστολή επισημαίνει ότι ο φετινός χρόνος υποβολής των δηλώσεων είναι σημαντικά μικρότερος από προηγούμενα έτη, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στους λογιστές και φοροτεχνικούς, παρά τις συνεχείς τους προσπάθειες. “Οι αυξημένες πιέσεις και οι αλλαγές στη φορολογική νομοθεσία καθιστούν την άμεση ανακοίνωση της παράτασης επιτακτική ανάγκη”, τονίζεται.


Το 6ο Περιφερειακό Τμήμα Ηπείρου καλεί την Κεντρική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου να δράσει άμεσα, εξασφαλίζοντας ότι η παράταση θα ανακοινωθεί εγκαίρως και όχι την τελευταία στιγμή.

“Μια τέτοια κίνηση θα προσφέρει την αναγκαία ανακούφιση στους επαγγελματίες και τους φορολογούμενους, διασφαλίζοντας την ομαλή και έγκαιρη υποβολή των φορολογικών δηλώσεων. Το τμήμα συνεχίζει να υποστηρίζει τα μέλη του και να αγωνίζεται για τα δικαιώματά τους, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα της συνεργασίας και κατανόησης από το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών”, καταλήγει.
Παράταση στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων ζητούν οι λογιστές της Ηπείρου Παράταση στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων ζητούν οι λογιστές της Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 14, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.