Συνάντηση του Πρόεδρου του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού με τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας

Συνάντηση του Πρόεδρου του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού με τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας




Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού κ. Δήμου Χρυσόστομό είχε την Παρασκευή 26 Ιουλίου ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Παναγιώτης Νταής. Στη συζήτηση παρευρέθηκαν από πλευράς συμβουλίου ο Γενικός Γραμματέας κ. Κωσταδήμας Σπύρος και ο Ειδικός Γραμματέας Μπουζιούρης Παναγιώτης ενώ από πλευράς Δήμου ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Ψηφιακής Πολιτικής κ Παππάς Ηλίας.

Από την πλευρά του Παγκοσμίου Συμβουλίου τέθηκαν ζητήματα σε σχέση με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η περιοχή (όπως η τουριστική ανάπτυξη και η δόμηση) ενώ από τη δημοτική αρχή τέθηκαν ζητήματα που σχετίζονται με την υποστήριξη που μπορεί να παρέχει το συμβούλιο προς το Δήμο (διάχυση τουριστικού υλικού κ.α.).

Τέλος, το Παγκόσμιο Συμβούλιο προτίθεται να πραγματοποιήσει το προσεχές φθινόπωρο το συνέδριο του στην Ήπειρο, χωρίς να έχει προσδιορίσει επακριβώς το χώρο διεξαγωγής του.
Συνάντηση του Πρόεδρου του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού με τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας Συνάντηση του Πρόεδρου του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού με τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 29, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.