Εκτός ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης μετά από επίθεση σε συνεργάτιδα Υπουργού

Εκτός ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης μετά από επίθεση σε συνεργάτιδα Υπουργού


Ο Παύλος Πολάκης τέθηκε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ μετά από επίθεση σε συνεργάτιδα του Υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη, προκαλώντας σάλο και πλήθος αντιδράσεων. 

Το περιστατικό συνέβη στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων, όπου ο Κρητικός βουλευτής χρησιμοποίησε χαρακτηρισμούς και απαξιωτικές εκφράσεις.

Η συμπεριφορά του Πολάκη εκνεύρισε την Αθηνά Λινού, η οποία με δάκρυα στα μάτια ζήτησε συγγνώμη από τη συνεργάτιδα του υπουργού, δηλώνοντας ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορούν να επιτρέπονται.

Λεπτομέρειες του Περιστατικού
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε λεκτικά στη συνεργάτιδα του υπουργού, λέγοντας: «Μην στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου. Έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, ένα στρίψιμο του στόματος εν είδη απαξίας. Είναι εκνευριστικό». Οι απαξιωτικές εκφράσεις του βουλευτή προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις από τα μέλη της επιτροπής.

Η Αθηνά Λινού, υπερασπιζόμενη τη συνεργάτιδα του υπουργού, δήλωσε: «Θέλω να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη από τη συνάδελφο που υπέστη αυτή τη μορφή βίας, και νομίζω ότι δεν μπορούμε να επιτρέπουμε τέτοια συμπεριφορά, δεν έχει σημασία από ποιον προέρχεται, σε καμία γυναίκα και κανέναν άνθρωπο».
Εκτός ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης μετά από επίθεση σε συνεργάτιδα Υπουργού Εκτός ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης μετά από επίθεση σε συνεργάτιδα Υπουργού Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 25, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.