Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αλέξανδρος Κοντός, για το Φεστιβάλ Παραμυθιάς

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αλέξανδρος Κοντός, για το Φεστιβάλ Παραμυθιάς




Το 1ο Φεστιβάλ Παραμυθιάς ολοκληρώθηκε. Ένα Φεστιβάλ που κρίνεται ιδιαίτερα επιτυχημένο, τόσο από την προσέλευση, όσο και από τις θετικές κριτικές αυτών που το παρακολούθησαν.

Με κοινό-επισκέπτες από όλη την Θεσπρωτία αλλά και από την υπόλοιπη Ήπειρο. Με θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες καταξιωμένων καλλιτεχνών, άρτια οργανωμένες , μέσα σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο.

Στο μυαλό μας ήδη, η επόμενη ημέρα, ώστε το Φεστιβάλ Παραμυθιάς να γίνει θεσμός, προβάλλοντας την πόλη μας και καθιστώντας την ενεργό κύτταρο πολιτισμού για ολόκληρο τον νομό.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, τους υπαλλήλους του Δήμου Σουλίου, το Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς, την Πυροσβεστική υπηρεσία Παραμυθιάς, αλλά και τους εθελοντές μας για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Επίσης ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Σουλίου Αθανάσιο Ντάνη, την αντιδήμαρχο Παιδείας Αντιγόνη Φίλη, την πρόεδρο Παραμυθιάς Ιφιγένεια Ζορκάδη αλλά και όλους εσάς που μας τιμήσατε εμπράκτως με την παρουσία.
Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αλέξανδρος Κοντός, για το Φεστιβάλ Παραμυθιάς Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αλέξανδρος Κοντός, για το Φεστιβάλ Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 31, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.