Επίδομα παιδιού: Πότε καταβάλλεται η τρίτη δόση – Πότε ανοίγει ξανά η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις

Επίδομα παιδιού: Πότε καταβάλλεται η τρίτη δόση – Πότε ανοίγει ξανά η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις



Το επίδομα παιδιού και συγκεκριμένα η τρίτη δόση θα καταβληθεί την Τετάρτη 31 Ιουλίου, που είναι η τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα, ωστόσο τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα στους λογαριασμούς των δικαιούχων από την Τρίτη το βράδυ.

Υπενθυμίζεται, ότι για την πληρωμή αυτής της δόσης, είναι αναγκαίο να έχει κατατεθεί η φορολογική δήλωση των δικαιούχων.

 Την ίδια ημέρα από τις 8:00 π.μ., θα ανοίξει ξανά η πλατφόρμα Α21–Επίδομα Παιδιού για νέες αιτήσεις. Η πλατφόρμα παραμένει προσωρινά κλειστή από την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024.Α.

Σημειώνεται στους δικαιούχους ότι για να είναι επιλέξιμοι για το επίδομα παιδιού, πρέπει η αίτησή τους να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί.

Οι αιτήσεις που έχουν αποθηκευτεί προσωρινά δεν θεωρούνται επίσημα υποβληθείσες και δεν εξετάζονται. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα επιδόματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ.
Επίδομα παιδιού: Πότε καταβάλλεται η τρίτη δόση – Πότε ανοίγει ξανά η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις Επίδομα παιδιού: Πότε καταβάλλεται η τρίτη δόση – Πότε ανοίγει ξανά η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 25, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.