Προσάραξη ιστιοφόρου βόρεια της Ηγουμενίτσας

Προσάραξη ιστιοφόρου βόρεια της Ηγουμενίτσας

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές της Ηγουμενίτσας και της Σαγιάδας από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.) Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για την προσάραξη ενός ιστιοφόρου (Ι/Φ) σκάφους, λόγω μηχανικής βλάβης, στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Ηγουμενίτσας. 
Στο σημείο μετέβησαν δύο (02) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα (01) αλιευτικό (Α/Κ) σκάφος και ένα (01) ιδιωτικό-αναψυχής (Ι/Δ-Α/Ψ) σκάφος. 
Το Ι/Φ σκάφος αποκολλήθηκε με τη συνδρομή του Α/Κ και του Ι/Δ-Α/Ψ και κατέπλευσε με ασφάλεια στο όρμο της Πλαταριάς, με τη συνδρομή του Ι/Δ-Α/Ψ σκάφους και με τη συνοδεία του περιπολικού σκάφους. 
Ο μοναδικός επιβαίνοντας (υπήκοος Γερμανίας) είναι καλά στην υγεία του, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση. 
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ι/Φ μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον αρμόδιο φορέα.
Προσάραξη ιστιοφόρου βόρεια της Ηγουμενίτσας Προσάραξη ιστιοφόρου βόρεια της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 14, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.