“Κολυμβητικές Διαδρομές” στο Δρέπανο Ηγουμενίτσας

“Κολυμβητικές Διαδρομές” στο Δρέπανο Ηγουμενίτσας



Το Δρέπανο Ηγουμενίτσας φιλοξένησε το πρωί της Κυριακής τη διοργάνωση “Κολυμβητικές Διαδρομές”, προσελκύοντας αθλητές και θεατές από όλη την Ελλάδα. Η διοργάνωση περιλάμβανε δύο διαδρομές, μία απόστασης 3 χιλιομέτρων και μία μεγαλύτερη απόστασης 6 χιλιομέτρων, με συμμετοχή που κέρδισε τις εντυπώσεις.

Στην κούρσα των 3 χιλιομέτρων συμμετείχαν 29 κολυμβητές, ενώ στη μεγαλύτερη των 6 χιλιομέτρων συμμετείχαν 13 αθλητές. Ανάμεσά τους, διακρίθηκε ιδιαίτερα ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, αθλητής ΑΜΕΑ, ο οποίος αγωνίστηκε στη διαδρομή των 3 χιλιομέτρων, αποδεικνύοντας ότι το πνεύμα και η θέληση ξεπερνούν κάθε εμπόδιο.

Οι ηλικίες των συμμετεχόντων κυμάνθηκαν από 16 έως 72 ετών, δίνοντας στην εκδήλωση μια πολυμορφία και αναδεικνύοντας το πάθος για τον αθλητισμό ανεξαρτήτως ηλικίας. Η διοργάνωση στέφθηκε με επιτυχία, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους θεατές ένα μοναδικό θέαμα και στους αθλητές μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Οι “Κολυμβητικές Διαδρομές” έδωσαν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, να συναγωνιστούν και να απολαύσουν τη θάλασσα σε ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον, δημιουργώντας όμορφες αναμνήσεις και προωθώντας τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα.


“Κολυμβητικές Διαδρομές” στο Δρέπανο Ηγουμενίτσας “Κολυμβητικές Διαδρομές” στο Δρέπανο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 08, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.