Απάντηση των Μουσικών της Φιλαρμονικής Δήμου Ηγουμενίτσας στη δημοτική αρχή

Απάντηση των Μουσικών της Φιλαρμονικής Δήμου Ηγουμενίτσας στη δημοτική αρχή


Μετά την ακύρωση της ετήσιας καλοκαιρινής συναυλίας της Φιλαρμονικής και έπειτα από την χθεσινή συνάντηση του Αρχιμουσικού μας με τον Δήμαρχο, που φάνηκε να κατανοεί τους λόγους της ακύρωσης, με έκπληξη διαβάσαμε ανακοίνωση αντίθετη σε όσα ειπώθηκαν.
-Η απόφαση για ακύρωση ήταν ομόφωνη από μουσικούς και γονείς (με μια μοναδική εξαίρεση).
-Δεν μπορεί να ταυτιστεί η Φιλαρμονική,
που αποτελεί ζωντανό ενεργό κύτταρο πολιτισμού κάθε κοινωνίας, και να συμπράξει στον ίδιο χώρο ταυτόχρονα με αυτό που θεωρήθηκε "ανταλλαγή πολιτισμού" .
Θεωρούμε ότι κάθε άνθρωπος που σέβεται τη μουσική και τον πολιτισμό θα συμφωνήσει μαζί μας. Από την πλευρά των μουσικών λοιπόν, που με εθελοντισμό και αγάπη για την μουσική είμαστε στην Φιλαρμονική , αποφασίσαμε να μην πραγματοποιηθεί η συναυλία. Αν όμως επικρατήσει λογική και διάθεση για ουσιαστικό διάλογο, όποτε μας χρειαστεί ο αρχιμουσικός μας, ο οποίος κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια να βρεθεί αποδεκτή λύση για να πραγματοποιηθεί η συναυλία, θα συμμετέχουμε στις υπηρεσίες της Φιλαρμονικής.

Οι μουσικοί της Φιλαρμονικής
του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Απάντηση των Μουσικών της Φιλαρμονικής Δήμου Ηγουμενίτσας στη δημοτική αρχή Απάντηση των Μουσικών της Φιλαρμονικής Δήμου Ηγουμενίτσας στη δημοτική αρχή Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 23, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.