Εύφλεκτη ζώνη και σήμερα η Ήπειρος

Εύφλεκτη ζώνη και σήμερα η Ήπειρος




Υψηλός είναι ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς και σήμερα σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης που εκδόθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Σχεδόν όλη η Ήπειρος βρίσκεται στο κίτρινο, στην κατηγορία κινδύνου 3 κάτι που δίνει παράταση στην προληπτική απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας πάσης φύσεως οχημάτων, μηχανημάτων αλλά και την παραμονή εκδρομέων σε δάση και εθνικούς δρυμούς.

Χθες ξέσπασαν φωτιές στο Πετσάλι και τον Κατσικά Ιωαννίνων και ευτυχώς αντιμετωπίστηκαν έγκαιρα. Στον Κατσικά η φωτιά σημειώθηκε κοντά στη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων.

Στο μεταξύ σε μία σύλληψη και δύο υψηλά χρηματικά πρόστιμα προχώρησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για πρόκληση πυρκαγιών. Η σύλληψη έγινε στην Πρέβεζα με αφορμή φωτιά που ξέσπασε και πάλι στην Βιομηχανική Περιοχή ενώ τα πρόστιμα επιβλήθηκαν τόσο για την περίπτωση αυτή όσο και για μία δεύτερη που αφορά σε πρόκληση πυρκαγιάς στη Σίδερη Θεσπρωτίας.
Εύφλεκτη ζώνη και σήμερα η Ήπειρος Εύφλεκτη ζώνη και σήμερα η Ήπειρος Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 30, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.