Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε Π.Ε. Θεσπρωτίας και Πρέβεζας

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε Π.Ε. Θεσπρωτίας και Πρέβεζας


Την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024, από τις 00:00 π.μ. έως και τις 07:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί γενική διακοπή ρεύματος λόγω εργασιών στον Υποσταθμό ΥΤ/ΜΤ Καναλακίου. Οι εργασίες εκτελούνται από τον Διαχειριστή Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ Α.Ε) για τη σύνδεση του νέου ιδιωτικού Υ/Σ ΥΤ/ΜΤ στο Σύστημα.

Οι διακοπές ρεύματος θα επηρεάσουν τους εξής οικισμούς:Δήμος Ηγουμενίτσας: Μηλοκοκιά, Παλαιόκαστρο, Καταβόθρα, Μαργαρίτι, Ελευθέρι, Λιβαδάρι, Πυργί, Καλοδίκι, Μορφάτι, Σπαθαράτι
Δήμος Σουλίου: Όλοι οι οικισμοί
Δήμος Πάργας: Αγία Κυριακή, Λίχνος, Πάργα, Ανθούσα, Τρίκορφο, Αγιά

Ολική διακοπή ρεύματος θα υπάρξει στα αντλιοστάσια ΤΟΕΒ Γλυκής από τις 22:00 μ.μ. της 17ης Ιουλίου έως τις 07:00 π.μ. της 18ης Ιουλίου.

Η επαναφορά της ηλεκτροδότησης θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και ενδέχεται να γίνει πριν από την αναφερόμενη ώρα. Για λόγους ασφαλείας, όλες οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση. Απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.
Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε Π.Ε. Θεσπρωτίας και Πρέβεζας Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε Π.Ε. Θεσπρωτίας και Πρέβεζας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 17, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.