Έλεγχοι σε παραλίες της Θεσπρωτίας: Καταγράφονται παραβάσεις και επιβάλλονται πρόστιμα

Έλεγχοι σε παραλίες της Θεσπρωτίας: Καταγράφονται παραβάσεις και επιβάλλονται πρόστιμα


Μικτά κλιμάκια από την Αστυνομία, την Κτηματική Υπηρεσία, τη ΔΟΥ και τη Δασική Υπηρεσία πραγματοποιούν εκτενείς ελέγχους στις παραλίες της Θεσπρωτίας, με στόχο την καταγραφή και αντιμετώπιση παραβάσεων.
Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, έχουν ήδη διαπιστωθεί διάφορες παραβάσεις, ενώ επιβάλλονται τα σχετικά πρόστιμα στους υπεύθυνους. 
Οι έλεγχοι περιλαμβάνουν την επιθεώρηση των παραθαλάσσιων περιοχών και επιχειρήσεων για πιθανές παραβιάσεις της νομοθεσίας που αφορούν την κατάληψη κοινόχρηστων χώρων, φορολογικές παραβάσεις, καθώς και την παράνομη κατασκευή και χρήση δομών.
Η εντατικοποίηση των ελέγχων έρχεται ως απάντηση στις αυξανόμενες καταγγελίες για παραβάσεις που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος και τη διατήρηση της δημόσιας τάξης, κυρίως μέσω της εφαρμογής My Coast. 
Οι αρμόδιες αρχές επισημαίνουν ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση, προκειμένου να διασφαλιστεί η νομιμότητα στις τουριστικές περιοχές της Θεσπρωτίας.
Έλεγχοι σε παραλίες της Θεσπρωτίας: Καταγράφονται παραβάσεις και επιβάλλονται πρόστιμα Έλεγχοι σε παραλίες της Θεσπρωτίας: Καταγράφονται παραβάσεις και επιβάλλονται πρόστιμα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 31, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.