ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: Η νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης στη Βορειοδυτική Ελλάδα

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: Η νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης στη Βορειοδυτική Ελλάδα


Η εταιρεία «ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ», αποτελεί το νέο σημείο διάθεσης της γκάμας ηλεκτροκίνητων οχημάτων ESF για την Βορειοδυτική Ελλάδα. 
Βρίσκεται στην οδό Δαγκλή 4 στην Ηγουμενίτσα και μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα στο τηλέφωνο 26651000004.

Ηλεκτροκίνηση για Όλους
Η «ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ» προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία ηλεκτροκίνητων οχημάτων, από ηλεκτρικά πατίνια και ποδήλατα μέχρι ηλεκτρικές μοτοσικλέτες, scooter και οχήματα επαγγελματικής χρήσης. Στο κατάστημα θα βρείτε τα δημοφιλή μοντέλα ER-MAX, E-RV, τα μοντέλα της LVNENG, E-FUN, και άλλα, που σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν οικονομική και οικολογική μετακίνηση. Ιδανικά για αστική μετακίνηση αλλά και για επαγγελματική χρήση, τα ηλεκτρικά scooter της ESF αλλάζουν τα δεδομένα των μεταφορών με χαμηλό κόστος και μειωμένες απαιτήσεις συντήρησης.

Υψηλών Προδιαγραφών Υπηρεσίες After Sales
Η εταιρεία ακολουθεί την επιτυχημένη συνταγή της ESF ELECTROMOBILITY, προσφέροντας υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες after sales. Με στόχο την εξυπηρέτηση του πανελλαδικού δικτύου πωλήσεων και του τελικού καταναλωτή, η ESF FORCE εγγυάται τη μέγιστη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών για όλα τα μοντέλα της γκάμας της.

Στην «ESF ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ», θα βρείτε λύσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες μετακίνησης, προσφέροντας οχήματα που συνδυάζουν την οικονομία, την οικολογία και την καινοτομία.

Επισκεφθείτε το κατάστημα στην οδό Δαγκλή 4 στην Ηγουμενίτσα και ανακαλύψτε τη νέα γενιά ηλεκτροκίνησης με την υπογραφή της ESF. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2665100004


ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: Η νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης στη Βορειοδυτική Ελλάδα ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: Η νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης στη Βορειοδυτική Ελλάδα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 27, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.