ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ



Δεκάδες συνάδελφοι και αλληλέγγυοι συμμετείχαν στη συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας την Τετάρτη το πρωί ενάντια στην προσπάθεια τρομοκράτησης και κατασκευής δίωξης κατά αγωνιστών εκπαιδευτικών και συγκεκριμένα της δασκάλας και συνδικαλίστριας, μέλους των Αγωνιστικών Κινήσεων Εκπαιδευτικών Ρέας Γραμματά, μέσω ενός σκηνοθετημένου και στημένου κατηγορητηρίου, στοχεύοντας ξεκάθαρα τη συνδικαλιστική της δράση. Το κάλεσμα στα γραφεία της διεύθυνσης έγινε από το ΔΣ του ΣΕΠΕ Θεσπρωτίας και στηρίχτηκε από πλήθος εκπαιδευτικών κυρίως αλλά και εργαζόμενων και γονέων . Στη συγκέντρωση πέρα από τον πρόεδρο του συλλόγου, διαβάστηκαν ανακοινώσεις από συνδικαλιστικά και εργατικά σχήματα, διαβάστηκε κείμενο από γονέα συμπαράστασης στη δασκάλα υπογραμμένο από δεκάδες γονείς μαθητών της και ακούστηκαν συνθήματα καταγγελίας της βιομηχανίας διώξεων -που θέλει να βγάλει στην παρανομία τη συνδικαλιστική δράση και να μετατρέψει τα σωματεία σε γλάστρες- και απαίτησης να σταματήσει κάθε προσπάθεια κατασκευής πειθαρχικών παραπτωμάτων . Ανακοινώσεις επίσης βγήκαν από την ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας και τον σύλλογο εργαζομένων ΟΤΑ.

Η πορεία που ακολούθησε στους δρόμους της πόλης ήταν μαχητική και έκανε γνωστό το ζήτημα πλατιά. Η συμμετοχή εκπαιδευτικών, γονέων, εργαζόμενων και νέων ήταν ενθαρρυντική και δείχνει τους αγώνες που πρέπει να συγκροτήσει ο λαός για να σπάσει την καταστολή και να κερδίσει δικαιώματα.

Αγωνιστικές Κινήσεις εκπαιδευτικών Θεσπρωτίας
ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 03, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.