Κοινωνικός τουρισμός συνταξιούχων ΟΑΕΕ: Αντίστροφη μέτρηση για έναρξη της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων

Κοινωνικός τουρισμός συνταξιούχων ΟΑΕΕ: Αντίστροφη μέτρηση για έναρξη της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων




Ξεκινά εντός του Ιουλίου η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2024-2025, που αφορά τους συνταξιούχους ελεύθερους επαγγελματίες και υλοποιείται μέσω της ΔΥΠΑ. Αυτό το πρόγραμμα παρέχει επιδότηση διαμονής και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, προσφέροντας σημαντικά οφέλη για τους δικαιούχους.

Κοινωνικός Τουρισμός Συνταξιούχων 2024-2025

  • 25.000 επιταγές διαθέσιμες
  • Δικαιούχοι: Συνταξιούχοι πρώην ΟΑΕΕ
  • Ηλεκτρονική αίτηση: gov.gr (Εργασία και ασφάλιση → Αποζημιώσεις και παροχές → Προγράμματα κοινωνικού τουρισμού για συνταξιούχους e-ΕΦΚΑ πρώην ΟΑΕΕ)

Επιδότηση διαμονής και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων

Κοινωνικός Τουρισμός Συνταξιούχων 2024-2025

  • Έως 6 διανυκτερεύσεις (μικρή ιδιωτική συμμετοχή)
  • Έως 10 διανυκτερεύσεις (μηδενική ιδιωτική συμμετοχή) σε: Λέσβο, Χίο, Λέρο, Κω, ν. Έβρου
  • Έως 12 διανυκτερεύσεις (μηδενική ιδιωτική συμμετοχή) σε: Σάμο, ν. Ευβοίας (Δήμοι Ιστιαίας-Αιδηψού & Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας)

Κοινωνικός Τουρισμός Συνταξιούχων

  • Επιλογή με μοριοδότηση
  • Κριτήρια οικονομικά και κοινωνικά

Ο υπερ-τουρισμός, οι φυσικές καταστροφές και η κλιματική αλλαγή είναι μεγάλες προκλήσεις για το τουριστικό προϊόν της χώρας. Σύμφωνα με μελέτη της ΔΙΑΝΕΟΣΙΣ, που υπογράφεται από στελέχη του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής και καθηγητές του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, η Ελλάδα πρέπει να στραφεί γρήγορα στην ανάδειξη και αξιοποίηση των προστατευόμενων περιοχών για να αναπτύξει βιώσιμο οικοτουρισμό εφαρμόζοντας αυστηρούς κανόνες. Οι ερευνητές αναδεικνύουν τα οικονομικά οφέλη αυτής της πολιτικής και τα οφέλη προστασίας της εθνικής βιοποικιλότητας.

Στο 16,8% προσδιορίστηκε το ποσοστό των εσόδων από τις δημοπρασίες ρύπων που θα διατεθεί στην ενεργοβόρο βιομηχανία για την «αντιστάθμιση» του 2023. Σύμφωνα με τη νέα απόφαση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θεόδωρου Σκυλακάκη, το ποσοστό αναθεωρείται προς τα πάνω.

Κοινωνικός τουρισμός συνταξιούχων ΟΑΕΕ: Αντίστροφη μέτρηση για έναρξη της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων Κοινωνικός τουρισμός συνταξιούχων ΟΑΕΕ: Αντίστροφη μέτρηση για έναρξη της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 09, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.