Δήμος Σουλίου: Έκκληση για περιορισμό στην κατανάλωση νερού σε Ξηρόλοφο και Ραχούλι

Δήμος Σουλίου: Έκκληση για περιορισμό στην κατανάλωση νερού σε Ξηρόλοφο και Ραχούλι




Ο Δήμος Σουλίου απευθύνει θερμή παράκληση προς τους κατοίκους των κοινοτήτων Ξηρολόφου και Ραχουλίου για περιορισμό στην κατανάλωση νερού από το δίκτυο ύδρευσης για αρδευτικούς σκοπούς.

Η χρήση του νερού για άρδευση από το δίκτυο ύδρευσης προκαλεί σημαντικά προβλήματα επάρκειας, επηρεάζοντας αρνητικά την παροχή νερού στα νοικοκυριά των κατοίκων.

Το αρδευτικό δίκτυο του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ), που προορίζεται για την κάλυψη των αρδευτικών αναγκών, αναμένεται να αποκατασταθεί έως τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης, είναι κρίσιμη η μείωση της χρήσης του δικτύου ύδρευσης για άρδευση ώστε να διασφαλιστεί η επαρκής παροχή νερού σε όλα τα νοικοκυριά της περιοχής.

Ο Δήμος Σουλίου καλεί όλους τους κατοίκους να συνεργαστούν και να επιδείξουν αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, προσαρμόζοντας τις πρακτικές κατανάλωσης νερού στις τρέχουσες ανάγκες και δυνατότητες του δικτύου ύδρευσης.

Δήμος Σουλίου: Έκκληση για περιορισμό στην κατανάλωση νερού σε Ξηρόλοφο και Ραχούλι Δήμος Σουλίου: Έκκληση για περιορισμό στην κατανάλωση νερού σε Ξηρόλοφο και Ραχούλι Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 12, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.