Με επιτυχία ολοκληρώθηκε συναυλία αφιέρωμα στους ποιητές των δρόμων από το Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ

 Με επιτυχία ολοκληρώθηκε συναυλία αφιέρωμα στους ποιητές των δρόμων από το Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ




Με πολύ μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συναυλία που διοργάνωσε ο σύλλογός μας την Παρασκευή 26 Ιουλίου προς τιμήν των Παπάζογλου Νίκου, Σιδηρόπουλου Παύλου, Ασιμου Νικόλα , στην πλατεία Δημαρχείου.

Στη συναυλία με τίτλο «Οι ποιητές των δρόμων » , κατακλύστηκε η πλατεία , κυρίως από νεολαία που είχε την ευκαιρία να απολαύσει ένα δείγμα αυτών των ξεχωριστών μουσικών στιγμών.

Ήταν εκεί άνθρωποι που μεγάλωσαν με τα τραγούδια αυτά. ήταν εκεί εργαζόμενοι, λαϊκοί άνθρωποι που κάθε φορά ανατριχιάζουν με τα κομμάτια αυτά.

Δεν ήταν απλά ένας φόρος τιμής σε αυτούς τους πραγματικά μεγάλους καλλιτέχνες, και μια ουσιαστική αναφορά στο τραγούδι μας, αυτό που ακουμπάει στη νεοελληνική κουλτούρα και μας εμψυχώνει στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε.

Ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν να πραγματοποιηθεί αυτή η συναυλία, ευχαριστούμε τους μουσικούς της ορχήστρας trio tenoro που χάρισαν ανεπανάληπτες στιγμές στο κοινό, ερμηνεύοντας με τον μοναδικό τους τρόπο τραγούδια που έχουν μείνει ανεξίτηλα στο πέρασμα του χρόνου. Τέλος ευχαριστούμε θερμά τον συνάδελφο Ανδρέα Κωστούλα που φιλοτέχνησε τα πορτρέτο των καλλιτεχνών.

Το πολιτιστικό γίγνεσθαι ,έχει συνέχεια με την εικαστική έκθεση που θα λάβει χώρα στο ΠΑΝΘΕΟΝ από τις 29-07-2024 εως 3-8-2024….Θα είμαστε και πάλι όλοι εκει.
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε συναυλία αφιέρωμα στους ποιητές των δρόμων από το Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ  Με επιτυχία ολοκληρώθηκε συναυλία αφιέρωμα στους ποιητές των δρόμων από το Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 29, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.