Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Θερινό Εργαστήριο στη Σχολή Καλών Τεχνών για μαθητές Γυμνασίου

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Θερινό Εργαστήριο στη Σχολή Καλών Τεχνών για μαθητές Γυμνασίου



Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Θερινό Εργαστήριο στη Σχολή Καλών Τεχνών για μαθητές Γυμνασίου, το οποίο διοργανώθηκε από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) και το Τμήμα Εικαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με επιστημονικά υπεύθυνο τον Καθηγητή Χρήστο Χαρίση.

Οι μαθητές συμμετείχαν σε ποικίλες δραστηριότητες, όπως ζωγραφική, χαρακτική, φωτογραφία, γλυπτική και δημιουργία stop motion animation, ενώ είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα εργαστήρια της Σχολής και να συμμετάσχουν σε παρουσιάσεις και συζητήσεις.

“Η επιτυχία του εργαστηρίου ξεπέρασε τις προσδοκίες, ενθαρρύνοντας το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων να συνεχίσει και να επεκτείνει αυτές τις δράσεις, με στόχο την προσφορά περισσότερων ευκαιριών στους νέους για να γνωρίσουν το Πανεπιστήμιο, να αναπτύξουν νέες δεξιότητες και να εξερευνήσουν νέους ορίζοντες γνώσης”, σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Θερινό Εργαστήριο στη Σχολή Καλών Τεχνών για μαθητές Γυμνασίου Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Θερινό Εργαστήριο στη Σχολή Καλών Τεχνών για μαθητές Γυμνασίου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 12, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.