Δήμος Σουλίου :Ανακοίνωση για τα Ογκώδη Αντικείμενα

 Δήμος Σουλίου :Ανακοίνωση για τα Ογκώδη Αντικείμενα




Σας ενημερώνουμε ότι, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ η εναπόθεση ογκωδών αντικειμένων (έπιπλα, στρώματα, ηλεκτρικές συσκευές κ.λ.π.) και κλαδιά – χόρτα σε πεζοδρόμια, κοινόχρηστους χώρους, δίπλα σε κάδους απορριμμάτων κ.λ.π. Οι παραβάτες θα τιμωρούνται με χρηματικό πρόστιμο βάσει του κανονισμού καθαριότητας του Δήμου (Αποφ.213/2015 άρθ.14 & 28 ).

Για να πετάξετε ογκώδη αντικείμενα και κλαδιά – χόρτα, να επικοινωνείτε με την υπηρεσία Καθαριότητας στο τηλέφωνο 2666024100 για τον προγραμματισμό της αποκομιδής τους.

Η αποκομιδή, μεταφορά και διάθεση των ογκωδών δημοτικών απορριμμάτων (παλιά έπιπλα, στρώματα, κλαδιά, φύλλα κτλ) πραγματοποιείται μέσα σε 10-15 ημέρες από την ημέρα που θα ειδοποιηθεί η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου . 

Βασική προϋπόθεση της αποκομιδής αυτής ορίζεται ότι το βάρος των συγκεκριμένων απορριμμάτων κάθε ιδιοκτησίας ανά εβδομάδα να μην είναι μεγαλύτερος από 50-70 kgr. (ειδικότερα για τα κλαδιά και τα φύλλα, ο όγκος τους να καταλαμβάνει χώρο μέχρι το ήμισυ της χωρητικότητας της καρότσας ανοιχτού ημιφορτηγού). 

Σε αντίθετη περίπτωση τα παραπάνω απορρίμματα μεταφέρονται από τους δημότες για διάθεση σε χώρους που υποδεικνύονται από την υπηρεσία.
Δήμος Σουλίου :Ανακοίνωση για τα Ογκώδη Αντικείμενα  Δήμος Σουλίου :Ανακοίνωση για τα Ογκώδη Αντικείμενα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 02, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.